Ζήτησε παίκτες και... Βικελίδης η Δόξα

Μια... ντουζίνα παίκτες, αλλά και το Κλεάνθης Βικελίδης έχει ζητήσει η Δόξα Δράμας από τον Αρη και οι Θεσσαλονικείς δεν είναι αρνητικοί στο να παρέχουν βοήθεια στη μακεδονική ομάδα ούτως ώστε να σταθεί επάξια στη μεγάλη κατηγορία. Στα ονόματα των παικτών που φέρονται να ζήτησαν οι Δραμινοί εντάσσονται οι Νάτσο Γκαρσία, Κρίστιαν Πορτίγια.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, είναι βέβαιο όμως ότι υφίσταται καλή διάθεση. Διότι η μεν Δόξα

θέλει έτοιμους παίκτες καθώς σε μικρό χρονικό διάστημα θα μπει στον μαραθώνιο της Σούπερλιγκα, ο δε Αρης έχοντας 37 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του είναι αναγκαίο να ξεφορτωθεί μερικούς.

Συν τοις άλλοις, το θέμα έχει και οικονομικές προεκτάσεις καθώς οι κίτρινοι - εφόσον παραχωρήσουν ως δανεικούς κάποιους παίκτες - θα μειώσουν και τον αγωνιστικό οικονομικό προϋπολογισμό, κάτι που επίσης θέλουν. Αυτά τα δεδομένα μάλλον οδηγούν στο συμπέρασμα ότι μετά τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ θα κορυφωθούν οι συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων και λογικά θα οριστικοποιηθούν οι δανεισμοί των παικτών. Σε ότι αφορά την χρησιμοποίηση του Κλεάνθης Βικελίδης, είναι ένα ζήτημα που επίσης έχει πέσει στο τραπέζι με πολλές πιθανότητες συμφωνίας.

Από εκεί και πέρα, ο Σάκης Τσιώλης είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ. Ο έμπειρος προπονητής είναι ουδόλως ικανοποιημένος από τουλάχιστον 5-6 βασικούς παίκτες και σκοπεύει να δώσει ευκαιρίες και σε άλλους ποδοσφαιριστές. Για παράδειγμα, δεν θα προκαλέσει έκπληξη τυχόν μη χρησιμοποίηση του Ρικάρντο Φατί στη βασική ενδεκάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα