Ζήτησε τα οφειλόμενα ο Γκέντσογλου

Συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη είχε την Παρασκευή (25/11) ο Σάββας Γκέντσογλου, τον οποίο συνόδευε ο μάνατζέρ του. Ο νεαρός ζήτησε τα χρήματα, που του οφείλει η ομάδα και ήδη έχουν κυκλοφορήσει φήμες σχετικά με πιθανή αποχώρησή του από την ομάδα. Παρότι προπονήθηκε έμεινε εκτός αποστολής για το ματς του Αγρινίου.

Πρωτοβουλία να συναντηθεί με τη διοίκηση της ΑΕΚ πήρε ο Γκέντσογλου που εμφανίστηκε στα Σπάτα με τον εκπρόσωπό του και συναντήθηκαν πριν την προπόνηση της Παρασκευής

(25/11) με τον Σταύρο Αδαμίδη.

Ο νεαρός μέσος ζήτησε από τον πρόεδρο να του εξοφληθούν τα χρήματα, που του οφείλονται (περίπου στις 260.000 ευρώ) ή τουλάχιστον να ενημερωθεί για το πότε θα τον πληρώσει η ομάδα.

Λεπτομέρειες περισσότερες δεν έχουν γίνει γνωστές, καθώς επίσημη ενημέρωση από την ΑΕΚ δεν υπάρχει, αλλά ήδη έχουν κυκλοφορήσει φήμες, πως έχει ζητήσει την ελευθέρας του.

Το σίγουρο είναι πως ο παίκτης προπονήθηκε κανονικά μετά τη συνάντηση με τον Αδαμίδη, ωστόσο αποκλείστηκε από την αποστολή, που θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ίδιος ο παίκτης ζήτησε να μην ακολουθήσει την αποστολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα