20 αγώνες και το 2013, τονίζει ο Ecclestone

Το 2013, η πίστα που θα μπει στο πρόγραμμα της Formula 1 είναι αυτή στο New Jersey. Ωστόσο, αυτό μπορεί ν’ αυξήσει τον αριθμό των αγώνων, στους 21. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν πρόκειται να συμβεί, σύμφωνα με τον CEO της Formula 1, Bernie Ecclestone, αφού διαβεβαιώνει ότι ο αριθμός των Grands Prix θα παραμείνει στα 20.

Για να γίνει, όμως, αυτό, θα πρέπει κάποια από

τις υπάρχουσες πίστες να “θυσιαστεί”. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι η πίστα αυτή θα είναι η Βαλένθια, η οποία θα εναλλάσσεται με τη Βαρκελώνη από το 2013. Επιπλέον, ο 81χρονος αναφέρθηκε και στην κατάσταση του Nürburgring, λέγοντας πως, αν δεν μπορεί να φιλοξενήσει αγώνα, τη θέση του θα πάρει το Hockenheim.

Μιλάμε με τους ανθρώπους του Nürburgring, οπότε θα δούμε. Πρέπει να κρατήσουμε τον γερμανικό αγώνα, συνεπώς κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Θα προσπαθήσουμε να το σώσουμε, αλλά δε νομίζω πως είναι προς πώληση.

Η τελευταία πρόταση δε θα πρέπει να σημαίνει κάτι, διότι ο Ecclestone πολύ δύσκολα θα πει κάτι για ό,τι σχεδιάζει. Θα πρέπει να έχουμε υπομονή, καθώς το θέμα με την πιθανή εξαγορά τού Nürburgring δε θα τελειώσει εύκολα.
Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα