7 Απριλίου σταματάει η παραγωγή του σημερινού Wrangler

H Jeep παρουσίασε το νέο Wrangler τον περασμένο Νοέμβριο στην έκθεση του Los Angeles, με την εμπορική του πορεία να ξεκινά στις Η.Π.Α. τις επόμενες ημέρες. Η τωρινή γενιά, όμως, θα είναι διαθέσιμη για αρκετούς μήνες παράλληλα με τις πωλήσεις της νέας γενιάς, μιας και η παραγωγή του Wrangler (JK)

στο εργοστάσιο της εταιρίας στο Toledo, του Ohio των Η.Π.Α., θα ολοκληρωθεί στις 7 Απριλίου του 2018, μια εβδομάδα αργότερα απ’ότι είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Διάβασε ακόμα: Μάθε τα πάντα για το νέο Jeep Wrangler

Μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα γίνουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις στο εργοστάσιο ώστε να προετοιμαστεί για την παραγωγή του pickup που θα βασίζεται στο Wrangler, και θα παρουσιαστεί αργότερα μέσα στο έτος.

Η παραγωγή του νέου Wrangler αυξάνει την συνολική παραγωγή του μοντέλου κατά 60.000 μονάδες, στις περίπου 300.000 ετησίως, ενώ η προσθήκη του pickup αναμένεται να προσθέσει άλλες 100.000 σε αυτόν τον αριθμό. Πέρυσι η Jeep πούλησε πάνω από 190.000 Wranglers μόνο στην Αμερική, καθιστώντας το δεύτερο πιο δημοφιλές μοντέλο στη γκάμα της, μετά το Grand Cherokee (240.000 πωλήσεις) και μπροστά από το Cherokee (170.000 πωλήσεις).

Keywords
Τυχαία Θέματα