ABT R8 GTR Polizia

Το Tune it! Safe! παρουσίασε φέτος ακόμη ένα βελτιωμένο αυτοκίνητο στα χρώματα περιπολικού στο Essen. Αυτή τη φορά τα πράγματα σοβάρεψαν και δεν ήταν ένα Fiat 500 Abarth, αλλά ένα ABT R8 GTR με τα 620 άλογα. Το Tune it! Safe! είναι μια έννοια που αποσκοπεί στο να συνειδητοποιήσουν οι πολίτες τους πιθανούς κινδύνους που μπορεί να έχει το tuning.

Το

Audi R8 V10 είναι ντυμένο με αστυνομική περιβολή, και στιλιστικά διαθέτει νέο carbon bodykit που περιλαμβάνει νέο καπό, μπροστά προφυλακτήρα, πλαϊνούς καθρέπτες, πλαϊνά πάνελ των θυρών, πορτμπαγκάζ και πίσω αεροτομή καταφέροντας έτσι να μειώσουν το συνολικό βάρος του οχήματος κατά 100 κιλά. Η ανάρτηση είναι νέα και είναι πλήρως ρυθμιζόμενη ενώ οι δίσκοι των φρένων είναι κεραμικοί. Στο εσωτερικό έχουν τοποθετηθεί αγωνιστικά καθίσματα της Recaro με ζώνες 4 σημείων, ανοξείδωτο  roll-bar ενώ έχει τοποθετηθεί και πυροσβεστήρας.

Από πλευράς επιδόσεων, οι τεχνικοί της ABT πούσαραν τον V10 5.2 λίτρων να αποδίδει 620 άλογα επιτρέποντας του να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε 3.2 δευτερόλεπτα ενώ τα 0-200 χλμ/ώρα έρχονται σε 9.9 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 325 χλμ/ώρα.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα