Alonso: Η Ferrari ν’ αφήσει τα λόγια και να φέρει αναβαθμίσεις!

Δεν είναι μυστικό ότι ο Fernando Alonso πήγε στη Ferrari για να κατακτήσει τίτλους. Ωστόσο, στα 3 χρόνια που είναι εκεί, δεν έχει καταφέρει να το κάνει, αφού η Scuderia δεν του έχει δώσει ένα μονοθέσιο που θα του επιτρέψει να τερματίσει κάποια σεζόν στην πρώτη θέση. Φυσικά, ο Ισπανός ανήκει στους κορυφαίους οδηγούς τού πλανήτη και της Formula 1, αλλά αυτό θέλει να το επιβεβαιώνει και μέσα από πρωταθλήματα.

Πριν από το Ινδικό Grand

Prix, η Ferrari, μέσω του Νικόλα Τομπάζη, υποστήριξε πως έρχονται αναβαθμίσεις, οι οποίες θα κάνουν ταχύτερη και πιο ανταγωνιστική την F2012, ενώ δοκίμασε και νέα εξαρτήματα σε ιδιωτικές δοκιμές. Ωστόσο, τα πράγματα δε φαίνεται να είναι τόσο ιδανικά όσο παρουσιάζονται, αφού η Scuderia δεν έχει καταφέρει να “πιάσει” την απόδοση της Red Bull, καθώς οι αναβαθμίσεις δεν είναι τόσο μεγάλες όσο λένε.

Αυτό έχει ενοχλήσει τον Ferni, ο οποίος παραδέχεται ότι η ομάδα του λέει πολλά, αλλά κάνει λίγα, κάτι που, φυσικά, θα πρέπει ν’ αλλάξει.

Υπάρχουν λίγα λόγια από τις άλλες ομάδες, αλλά πολλές αναβαθμίσεις. Εμείς μιλάμε πολύ, αλλά έχουμε λίγες αναβαθμίσεις. Πρέπει να βελτιωθούμε σε σχέση με τη Red Bull. αλλά είναι αδύνατο να κάνουμε ό,τι έχουν κάνει αυτοί. Δεν μπορούμε να πιστεύουμε ότι θα έχουμε το ταχύτερο μονοθέσιο.

Τα λόγια είναι άχρηστα!  Μιλάμε πολύ την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη για τις αναβαθμίσεις που θα έχουμε σε κάθε πίστα, αλλά έχουν υπάρξει πολλές Παρασκευές που τα λόγια ήταν ένα τίποτα. Θα δούμε αν τα λόγια γι’ αυτά το Σαββατοκύριακο είναι αληθινά. Όμως, σε 5 ή 6 αγώνες, δεν έχουμε δει κάτι θετικό.

Τα λόγια του “El Nano” είναι δικαιολογημένα, καθώς ο 30χρονος γνωρίζει ότι έχει την ικανότητα, αλλά όχι το μονοθέσιο για να μπορέσει ν’ ανέβει ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Μένει να δούμε αν και πόσο θ’ αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα της F2012.
Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα