BMW M2 και 2-Series Cabriolet και GranCoupe [Renderings]

H BMW παρουσίασε την Παρασκευή την ολοκαίνουργια 2-Series όπου ανάμεσα στις διαθέσιμες εκδόσεις υπάρχει και η M235i, η οποία ωστόσο δεν θα είναι η γρηγορότερη Σειρά 2. Οι φήμες μιλούν για μια πιο γρήγορη έκδοση, την M2, η οποία θα αντικαταστήσει της BMW 1-Series M Coupe.

Έτσι ο Jerry Alvarez ετοίμασε αυτές τις δύο νέες renderings φωτογραφίες της υποτιθέμενης M2. Εκτός από σπορ σχεδίασης προφυλακτήρες, φουσκωμένα φτερά και τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων, η M2 ενδεχομένως θα φορά carbon

CFRP μέρη αλλά και τα φρένα της μεγάλης αδερφής, της Μ4.

Κάτω από το καπό της θα συναντάμε τον ίδιο 3,0-λιτρο εξακύλινδρο turbo κινητήρα της M235i ο οποίος θα αποδίδει κοντά στα 350 άλογα. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε 4,6 δευτερόλεπτα, περίπου όσο τα κάνει η M3 E92. Θα εξοπλίζεται με μπλοκέ διαφορικό και fixed-rate ανάρτηση. Αν τελικά περάσει στη παραγωγή, αναμένεται να την δούμε στους δρόμους κάποια στιγμή μέσα στ0 2015.

Από τη δική του μεριά, ο Theophilus Chin ετοίμασε renderings φωτογραφίες, της ανοικτής 2άρας η οποία θα βρει στην αγορά μέσα στο 2014 και θα διαθέτει μαλακή υφασμάτινη οροφή, καθώς και της GranCoupe .

[Πηγή: BMWblog, Jerry Alvarez, Theophilus Chin]

Keywords
Τυχαία Θέματα