BMW M3 E92 Clubsport by KBR Motorsport

H KBR Motorsport παρουσίασε, λίγο αργοπορημένα, το βελτιωτικό της πακέτο για τη BMW M3 (E92). Το ονομάζει “Clubsport”, με το γερμανικό coupe να έχει χάσει αρκετό βάρος μετά το “γύμνωμα” της καμπίνας, καθώς αφαιρέθηκαν τα πίσω καθίσματα, η ηχομόνωση, και όλες οι επενδύσεις του εσωτερικού. Επίσης, τα εμπρός καθίσματα πήραν πόδι και στη θέση τους τοποθετήθηκαν τα αγωνιστικά Recaro Profi SPG, με ζώνες ασφαλείας τεσσάρων σημείων, ενώ τα νέα

custom πάνελ στο εμπρός θυρών είναι από κατασκευασμένα από carbon. Ο γερμανικός οίκος δεν αναφέρει τα ακριβή κιλά της δίαιτας, αλλά κατά προσωπική εκτίμηση θεωρώ ότι είναι κοντά στα 200 κιλά, αν όχι παραπάνω.

Επίσης, η KBR έχει τοποθετήσει τα Clubsport coilover αμορτισέρ της KW μαζί με 19άρες BBS Competition ζάντες και ελαστικά διαστάσεων 265/30, ενώ για την πέδηση φροντίζουν δίσκοι και τακάκια της Endless. Ο 4-λιτρος ατμοσφαιρικός V8 κινητήρας αποδίδει 450 άλογα και 440 Nm ροπή εξαιτίας του επαναπρογραμματισμού του εγκεφάλου. Ακόμα, η KBR Motorsport έχει επέμβει και στο λογισμικό του κιβωτίου για να ανταποκριθεί στη μεγαλύτερη ιπποδύναμη και να κάνει τις αλλαγές πιο γρήγορες. Τέλος, διαθέτει GT4-spec ψυγείο λαδιού και νέα εξάτμιση.

Keywords
Τυχαία Θέματα