BMW S 1000RR HP4

Η BMW παρουσίασε HP4, μια νέα supersport μηχανή η οποία βασίζεται πάνω στην BMW S 1000 RR. Φορά τον 4-κύλινδρο 1.000αρη κινητήρα απόδοσης 193 ίππων και ζυγίζει 199 κιλά φορώντας αγωνιστικό ABS και με το ντεπόζιτο στο 90%. Στεγνή ζυγίζει 169 κιλά με το αγωνιστικό ABS,

το οποίο διαθέτει 4 ρυθμίσεις

Φορά 17αρες ζάντες με ελαστικά διαστάσεων 200/55 ενώ διαθέτει και ρυθμιζόμενο δυναμικό Traction Control με “Slick” επιλογή. Διαθέτει ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις και ζυγίζει 9 κιλά λιγότερο σε σχέση με την RR, χάρη στη νέα εξάτμιση τιτανίου της Akrapovic και στους χυτούς αλουμινένιους τροχούς.

Αλλαγές συναντάμε στα νέα πλαστικά περιφερειακά όπου διαθέτει μονή σέλα, ενώ διαθέτει και το σύστημα DDC (Dynamic Damping Control), το οποίο ρυθμίζει ηλεκτρονικά την ανάρτηση, όπως γίνεται με το σύστημα ESA (Electronic Suspension Adjustment) με το πάτημα ενός κουμπιού κατά την οδήγηση, αλλά και την ρύθμιση τους, ηλεκτρονικά, μέσω μια σειρά αισθητήρων, ανάλογα με τις συνθήκες της πίστας. Έτσι η ανάρτηση μπορεί να ρυθμίζεται εν κινήσει, πράγμα που θα έχει ως αποτέλεσμα την απόλυτη προσαρμογή στις συνθήκες.

Η τιμή της δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα supersport μηχανή της BMW, μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα