BMW X1 Edition Powder Ride και BMW Concept K2 Powder Ride

Η BMW ανακοίνωσε την X1 Edition Powder Ride και το Concept K2 Powder Ride, τα οποία θα παρουσιαστούν στην έκθεση του Los Angeles. Το Concept K2 Powder Ride έχει κατασκευαστεί σε συνεργασία με την εταιρία K2 και είναι τετρακίνητο. Είναι βαμμένο σε πορτοκαλί χρώμα, πατά πάνω σε 19″ ζάντες αλουμινίου και φορά φιμέ

τζάμια.

Διαθέτει προστατευτικά μαρπσιέ περιμετρικά και οι ράγες οροφής είναι βαμμένες σε μαύρο ματ. Πάνω σε αυτές, εκτός του ότι μπορείς να μεταφέρεις τα σκι σου, υπάρχει και μια μπαγκαζιέρα η οποία είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο και μέσα της υπάρχει και ένα ηχοσύστημα της Harman Kardon. Στο μπροστά, υπάρχουν 3 LED προβολείς. Στο εσωτερικό υπάρχουν μαύρες Nappa δερμάτινες επενδύσεις με πορτοκαλί ραφές και ξύλινα διακοσμητικά. Τα πατάκια είναι και αυτά μαύρα και έχουνε πορτοκαλί λεπτομέρειες.

Η BMW X1 Edition Powder Ride, θα βγει στη παραγωγή και θα ξεκινήσει τις πωλήσεις της από τον Νοέμβριο με . Θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά σε τετρακίνητη έκδοση και φορά το xLINE πακέτο το οποίο αποτελείται από ράγες οροφής, αλουμινένια μαρσπιέ και φορά μια μπαγκαζιέρα 460 λίτρων. Φορά επίσης ζάντες 18″, σπορ δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, υφασμάτινα/δερμάτινα καθίσματα, κρυφό φωτισμό και χάλκινα διακοσμητικά.

Θα είναι διαθέσιμη σε 7 χρώματα (Black, Alpine White, Valencia Orange, Mineral White, Mineral Grey, Glacier Silver και Black Sapphire) και στις εξής εκδόσεις: BMW X1 xDrive20i, BMW X1 xDrive28i, BMW X1 xDrive18d, BMW X1 xDrive20d και BMW X1 xDrive25d. Το πακέτο κοστίζει 3.450 ευρώ στη Γερμανία.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα