Bugatti SuperVeyron με 1.600 άλογα στην έκθεση της Φρανκφούρτης

Το ότι η Ευρωπαική αγορά αυτοκινήτου -και όχι μόνο- βρίσκεται στη χειρότερη κατάσταση των τελευταίων 20 ετών, είναι κάτι που πλέον λίγο ή πολύ όλοι το γνωρίζουμε. Οι εταιρίες έχουν επιδοθεί σε μια κούρσα ώστε να δημιουργήσουν, όσο γρηγορότερα μπορούν, όλο και περισσότερα ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα, αφού η τιμή της βενζίνης στην Ευρώπη, πλέον είναι ακριβότερη -περίπου- και από έναν καλό καφέ στη Γλυφάδα.

Η Bugatti ωστόσο δεν ανήκει σε μια από αυτές τις εταιρίες, αφού στόχος της δεν είναι να κατασκευάζει ηλεκτρικά αυτοκίνητα,

αλλά πραγματικά hypercar. Σύμφωνα με το Automobilemag η Γαλλική εταιρία ετοιμάζει την Super έκδοση της Veyron, η οποία θα αποδίδει 1.600 άλογα. Φυσικά θα είναι κατασκευασμένη από carbon και μηχανικά ίσως ο 8,0-λιτρος κινητήρας του θα αντικατασταθεί από έναν ακόμη μεγαλύτερο, 9,6-λίτρων.

Θα ζυγίζει 250 κιλά λιγότερα από την Supersport, κάνοντας την να ζυγίζει μόλις 1.600 κιλά και με τα 400 άλογα περισσότερα από την Supersport, η SuperVeyron θα μπορεί να πιάσει τελική ταχύτητα 465 χλμ/ώρα κάνοντας τα 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 1,8 δευτερόλεπτα.

Θα βγει σε άκρως περιορισμένη παραγωγή με κόστος κτίσης κοντά στα 2.5 εκατ. ευρώ (1,93 εκατ. ευρώ). Καλό βράδυ! Πάμε να την ονειρευτούμε τώρα παρέα!


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Αναζητήσεις
αλογα φρανκφουρτησ
Τυχαία Θέματα