Button: Η κατάσταση είναι δυσκολότερη για τον teammate μου

Εύκολα μπορούμε να πούμε πως η φετινή silly season έχει οδηγηθεί στην παράταση. Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα του Οκτώβρη, με τρεις αγώνες να απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος, χωρίς να γνωρίζουμε με βεβαιότητα που θα βρεθούν σημαντικοί πιλότοι. Ιδιαίτερα η κατάσταση στη McLaren, που δεν έχει ανακοινώσει κανένα οδηγό, δημιουργεί συνεχώς φήμες που εμπλέκουν την ίδια, αλλά και ομάδες που μέχρι τώρα θεωρούσαμε πως έχουν κλείσει το δίδυμό τους.

Όπως φαντάζεσαι, η κατάσταση μόνο εύκολη δεν είναι για τους πιλότους της ομάδας.

Πάντως, ο Jenson Button μας λέει πως πλέον δεν ανησυχεί και τόσο για τον ίδιο, αφού έχει καταφέρει να κάνει πράγματα στη Formula 1, αλλά και την προσωπική του ζωή. Ο Βρετανός ανησυχεί περισσότερο για τον νεαρό teammate του, Kevin Magnussen, για τον οποίο η πίεση είναι πολύ μεγαλύτερη.

Δεν είμαι ενοχλημένος, όχι πια. Ήμουν ενοχλημένος στον τελευταίο αγώνα, αλλά είμαι πιο χαλαρός με την κατάσταση. Έχουμε φτάσει τόσο κοντά στο τέλος της σεζόν, που γίνεται πραγματικά αστείο.

Όμως, δεν πρέπει να ανησυχείτε για εμένα. Αυτή τη στιγμή είμαι σε ένα εξαιρετικό σημείο στη ζωή μου και ό,τι κι αν συμβεί για τον επόμενο χρόνο, είμαι χαρούμενος. Είναι πολύ πιο σκληρή κατάσταση για τον teammate μου.

Βρίσκομαι στο άθλημα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχω κερδίσει έναν παγκόσμιο τίτλο και 15 αγώνες, αλλά ο Kevin είναι στην πρώτη του σεζόν και υπάρχει μεγαλύτερη πίεση πάνω του για να βρει θέση. Ελπίζω μόνο (στη McLaren) να πάρουν τη σωστή απόφαση.

Ο Button είναι ο πιο έμπειρος πιλότος στο grid, με περισσότερες από 260 εκκινήσεις σε Grand Prix και παρότι έχει δηλώσει πως θα παραμείνει στη McLaren, όσο δεν υπάρχουν ανακοινώσεις τα πάντα είναι ρευστά. Εάν ο Βρετανός δεν καταφέρει τελικά να παραμείνει στη Formula 1 με μια πρωτοκλασάτη ομάδα, πιθανότατα θα αποσυρθεί.

[Photo Copyrights: McLaren/LAT Photographic]

Keywords
Τυχαία Θέματα