Dodge Challenger SRT-8 by CCG με 600 άλογα

Ο Γερμανικός βελτιωτικός οίκος CCG που ειδικεύεται στις μεμβράνες αυτοκόλλητου βελτίωσε ένα Dodge Challenger SRT-8. Από στιλιστικής πλευράς, το Challenger ντύθηκε με πράσινο και λευκό αυτοκόλλητο βινυλίου, τα οποία κάνουν αντίθεση με τις μαύρες ζάντες 22″ με ελαστικά Pirelli Scorpion Zero Rollers, διαστάσεων 265/35 μπροστά και 295/30 πίσω , τους μαύρους καθρέπτες και τα μαύρα διακοσμητικά. Φόρεσε LSD πόρτες, νέο μπροστά spoiler.

Μηχανικά η Monschau, κάνει τον V8 HEMI κινητήρα να αποδίδει 600 άλογα με 638 Nm ροπής (425 άλογα

με 569 Nm ροπής εργοστασιακή τιμή). Για να το πετύχουν αυτό, ο κινητήρας υπερκυβίστηκε από 6.1-λίτρων σε 7.0-λίτρων. Η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 300 χλμ/ώρα με τις αλλαγές σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη, να τοποθετείται πλήρως ρυθμιζόμενη KW Coilover ανάρτηση.

Το εσωτερικό τα πάντα έχουνε επενδυθεί σε μαύρο/ανθρακί δέρμα και Alcantara με κόκκινες ραφές. Επίσης τοποθετήθηκε το εργοστασιακό MyGIG σύστημα ήχου με σκληρό δίσκο, CD/DVD player με οθόνη αφής καθώς και το SRT Option Package II με τα ηχεία 13 Kicker SRT, τον ενισχυτή 322 Watt Kicker SRT και το subwoofer Kicker SRT 200 Watt.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα
Dodge Challenger SRT-8, CCG, 600,