H Chevrolet Corvette C7 θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Detroit [w/video]

Η Chevrolet ανακοίνωσε επίσημα ότι η νέα Corvette θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση του Detroit την Κυριακή 13 Ιανουαρίου του 2013. Η έβδομη γενιά της Corvette θα διαθέτει και νέο λογότυπο αποτελούμενο από δύο σημαίες σε σχήμα “V”.

H Corvette C7 Θα κατασκευαστεί πάνω στην ίδια πλατφόρμα της τωρινής Corvette και θα διαθέτει μικρότερα φωτιστικά σώματα, ενώ οι μπροστά τροχοί έχουνε τοποθετηθεί πιο

κοντά στον μπροστά προφυλακτήρα. Στο πίσω μέρος της θα διαθέτει τέσσερις απολήξεις των εξατμίσεων στο πίσω μέρος, ενώ τα φωτιστικά σώματα είναι τρισδιάστατα, λογικά τεχνολογίας LED, αφήνοντας πίσω τον στρόγγυλο σχεδιασμό των περασμένων γενιών, θυμίζοντας αυτά της Camaro. Επίσης θα έχειι αεροτομή ενώ στο πάνω μέρος των πίσω φτερών, υπάρχουν εισαγωγές αέρα.

Θα φορά τον LT4 κινητήρα της Camaro ZL1, ο οποίος θα αναβαθμιστεί. Πατά πάνω σε 19″ ζάντες μπροστά και 20″ πίσω, με ελαστικά 285/30 μπροστά και 335/25 πίσω. Στο εσωτερικό θα διαθέτει καλύτερης ποιότητας υλικά και ομορφότερο σχεδιασμό, με κλιματιζόμενα καθίσματα, μπροστά αισθητήρες παρκαρίσματος και ηλεκτρονικό πίνακα οργάνων, παρόμοιας φιλοσοφίας με αυτόν που συναντάμε στην Cadillac XTS.

Θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Bowling Green στο Kentucky το οποίο έκλεισε στις  14 του Σεπτέμβρη για ξενάγηση, αφού η Chevrolet χρειάζεται να κάνει εργασίες αναβάθμισης, ώστε εκεί να κατασκευάζει τη νέα Corvette C7.

Η Corvette C7 έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο από την τωρινή γενιά, και διαθέτει μεγαλύτερο πίσω μέρος, αυξάνοντας έτσι τον χώρο του πορτ-μπαγκάζ.  Οι φήμες την θέλουν να διαθέτει πιο ευρωπαϊκό σχεδιασμό, ο οποίος θα αποτελεί την εξέλιξη της σημερινής γενιάς.

Η Corvette C7 δεν θα διαθέτει το διπλό πίσω παράθυρο, όπως ακριβώς δεν είχε και το πρωτότυπο Stingray Concept. H GM έχει επιβεβαιώσει μόνο ότι το κοφτό πίσω παράθυρο θα είναι διαθέσιμο μόνο στον επιπλέον εξοπλισμό και έτσι έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρχουν μερικές παραλλαγές της νέας Corvette, οι οποίες θα έχουνε το διπλό πίσω παράθυρο, όπως αυτό που είχε το πρώτο Stingray του 1963.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα