H Diane Kruger πήρε μια Mercedes-Benz B-Class F-CELL

H Mercedes έχει επιλέξει 35 αστέρες του Hollywood και όχι μόνο, ώστε να τους δώσει από ένα B-Class F-CELL να κυκλοφορούν στους δρόμους του Los Angeles και της Καλιφόρνια. Η πρώτη που πήρε το αυτοκίνητο της ήταν η ηθοποιός Diane Kruger.

Το Mercedes-Benz B-Class F-CELL έχει αυτονομία 400 χλμ και

φορά έναν κινητήρα υδρογόνου ο οποίος τροφοδοτεί παράγει ηλεκτρικό ρεύμα για να φορτίσει τις μπαταρίες ιόντων λιθίου. Η φόρτιση τους γίνεται μέσω της αντίδρασης του υδρογόνου με το ατμοσφαιρικό οξυγόνο με πίεση 700 bar και έτσι παράγεται ηλεκτρικό ρεύμα που φορτίζει τις μπαταρίες. Ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 136 άλογα με 290 Nm ροπής και έχει μέγιστη ταχύτητα 170 χλμ/ώρα. Καταναλώνει 3.3 λίτρα/100 χλμ και έχει μηδενικές εκπομπές CO2, αφού τα κατάλοιπα της μετατροπής του υδρογόνου σε ρεύμα είναι νερό.

Η Mercedes δηλώνει ότι οι αστέρες Michelle Williams, Sofia Vergara, Bryan Cranston, Natalie Portman, Courteney Cox, Renée Zellweger, Katharine McPhee, Serena Williams και Nick Swisher, είναι μεταξύ εκείνων που έχουνε επιλέξει να αγοράσουν ένα φιλικό προς το περιβάλλον αυτοκίνητο της όπως η S400 Hybrid.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα