H Fiat παρουσίασε το Bravo facelift στην Βραζιλία

Τι και αν η παραγωγή του Fiat Bravo έχει σταματήσει εδώ και κάποιους μήνες στην Ευρώπη, η Fiat Βραζιλίας παρουσίασε τη facelift έκδοση του μοντέλου που παράγεται ειδικά για την τοπική αγορά.

Η βραζιλιάνικη έκδοση του μεσαίου ιταλικού hatchback παρουσιάστηκε στη Βραζιλία το 2010, σε σύγκριση με το 2007 στην Ευρώπη, και μετά από τέσσερα χρόνια κυκλοφορίας υπέστη μια ελαφριά ανανέωση. Αυτή περιλαμβάνει νέα

εμπρός μάσκα, νέους προφυλακτήρες και φωτιστικά σώματα, νέα σχέδια ζαντών και άλλες μικρολεπτομέρειες. Στο εσωτερικό οι αλλαγές εντοπίζονται στο νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής Uconnect, σύστημα πλοήγησης και κάμερα οπισθοπορείας. Νέο σχέδιο έχει και το τιμόνι που είναι ντυμένο με δέρμα, ενώ διαθέτει πλέον και μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες.

Το ανανεωμένο Fiat Bravo θα είναι διαθέσιμο στη Βραζιλία σε μερικούς μήνες στις εκδόσεις Essence 1.8 16V, Sporting 1.8 16V, 1.4 16V T-Jet και Special Series BlackMotion 1.8 16V. Καλή η ανανέωση, αλλά νομίζω ότι η ιταλική εταιρία χρειάζεται το νέο μοντέλο που θα κατασκευάζεται στην Τουρκία, μετά την επένδυση της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας στην γειτονική χώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα