H Ford είχε κέρδη 8.8 δις το 2011 – Ντεμπούτο για το Focus ST-R [w/video]

Η Ford ανακοίνωσε τα οικονομικά της στοιχεία για το 2011 όπου τα λειτουργικά της κέρδη προ φόρων, έφτασαν τα 8.8 δις δολάρια ή 1.51$ δολάρια ανά  μετοχή, αύξηση 463 εκατ. δολαρίων από το 2010. Τα έσοδα άγγιξαν τα 20.2 δις δολάρια, αύξηση 13.7 δις από το 2010, ενώ τα καθαρά κέρδη ανήλθαν σε 6.3 δις δολάρια, αύξηση

κατά 1 δις από το 2010. Αναλυτικά τα στατιστικά της Ford μπορείς να βρεις σε αυτά τα δύο pdf [1], [2].

Επίσης, το αγωνιστικό Focus ST-R θα κάνει αγωνιστικό ντεμπούτο στον αγώνα Grand-Am που θα γίνει το Σαββατοκύριακο στην πίστα Daytona International Speedway. Το πρώτο παγκόμσιο αγωνιστικό της Ford, κοστίζει $98.995 και μηχανικά φορά τον 2.0-λίτρων κινητήρα EcoBoost ο οποίος φορά αγωνιστική εξάτμιση και επαναπρογραμματισμένη ECU και συνδυάζεται με ένα αγωνιστικό 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο της Ford Racing και θα τρέχει στα πρωταθλήματα Grand-Am ST, World Challenge TC της Αμερικής και Series Touring Car του Καναδά.

Η Ford ελπίζει ότι θα το δει να τρέχει και σε σειρά ευρωπαϊκών αγώνων καθώς στον 24-ωρο του Nurburgring. Διαθέτει αγωνιστική ανάρτηση, μεγαλύτερα φρένα, μπλοκέ διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, ζάντες 18″ της BBS με αγωνιστικά ελαστικά της Hoosier, Recaro κάθισμα, roll cage εγκεκριμένο από την FIA, και AIM σύστημα συλλογής δεδομένων.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα