H Ford λανσάρει το Ranger Black Edition σε μία από τις πιο σκοτεινές περιοχές του πλανήτη

11:53 1/2/2018 - Πηγή: AutoBlog

Ποια είναι αυτή; Η περιοχή Svalbard βρίσκεται στο αρχιοπέλαγος μεταξύ της Νορβηγίας και του Βόρειου Πόλου, και για περισσότερες από 110 ημέρες, οι κάτοικοι ζουν, εργάζονται και οδηγούν στο απόλυτο σκοτάδι. Αυτό το μέρος δεν είναι για όλους, ούτε για όλους τους ανθρώπους αλλά ούτε και για όλα τα αυτοκίνητα.

Η Ford, στην έκθεση της Φρανκφούρτης, παρουσίασε την ειδική έκδοση Black Edition -του best-seller pick-up της Ευρώπης- του Ranger. Αυτή θα βγει σε

περιορισμένη παραγωγή (άκουσον άκουσον, περιορισμένη παραγωγή για ένα pick-up) 2.500 μονάδων, όλες εκ των οποίων θα είναι στην έκδοση αμαξώματος Double Cab.

Για το λανσάρισμα της ολόμαυρης και σκληροτράχηλης έκδοσης, η Μπλε Οβάλ επέλεξε το πολύ σκοτεινό σκηνικό με απόλυτα απαιτητικές και σκληρές συνθήκες της εν λόγω περιοχής, Η παραγωγή της ταινίας -που φέρει την υπογραφή της GTB και αποτελεί δημιουργία του βραβευμένου σκηνοθέτη Toby Dye- ανέλαβε η RSA Films London, μία εταιρία παραγωγής κινηματογραφικών και τηλεοπτικών διαφημίσεων που ανήκει στον διάσημο παραγωγό και σκηνοθέτη Ridley Scott.

Στο video θα δεις τρεις κατοίκους της περιοχής να χρησιμοποιούν το Ranger Black Edition στην καθημερινότητά τους. Ο πρώτος είναι ένας μαραγκός ο οποίος χτίζει σπίτια και αποθήκες. Από το σπίτι για να φτάσει στη δουλειά του, μπορεί να χρειαστεί από 10 λεπτά μέχρι μιάμιση ώρα οδήγηση, ανάλογα με τον καιρό και τον αέρα. Το δεύτερο μέλος της τριάδας είναι μία υπάλληλος αεροδρομίου που ζει μόνη με το σκύλο της σε απομονωμένη περιοχή εκτός του κέντρου της πόλης, και της αρέσει η πεζοπορεία στην άγρια φύση και έχει να πει τη δική της ιστορία.

Τέλος, ένας αγρότης μιλά για την απόφασή του να ασχοληθεί με την καλλιέργεια φρέσκων λαχανικών στο απόλυτο σκοτάδι, ώστε να μην εξαρτώνται οι κάτοικοι της περιοχής από προϊόντα που φτάνουν εκεί με πλοία από την ενδοχώρα.

Περισσότερα για το Ford Ranger Black Edition μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα