H Volvo σκέφτεται να δημιουργήσει bespoke τμήμα

Σε αναβρασμό βρίσκεται η Volvo τελευταία, καθώς εκτός από την παρουσίαση του νέου S90, που εφοδιάζεται με μια νέα καινοτόμα τεχνολογία για τους πετρελαιοκινητήρες, η οποία υπόσχεται να βάλει τέλος στο turbo lag, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της για το άνοιγμα κατά παραγγελία υπηρεσιών για τους πελάτες της.

Το νέο τμήμα της σουηδικής αυτοκινητοβιομηχανίας

θα μπορούσε να ανοίξει την πόρτα σε έναν κόσμο εξατομικευμένων αυτοκίνητων με εργοστασιακή εγγύηση, με παρόμοια προγράμματα να διαθέτουν οι περισσότερες πολυτελείς μάρκες της αγοράς.

Η ιδέα του bespoke τμήματος της Volvo ήρθε στην επιφάνεια όταν η εταιρεία πώλησε το περιορισμένης παραγωγής και ακριβότερο “XC90 First Edition” σε μόλις 48 ωρών. Αργότερα, η εταιρία προσέφερε ακόμη ειδική έκδοση του XC90, την Excellence Edition, αυτή τη φορά για την κινεζική αγορά και αποδειχθεί ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των πλούσιων Κινέζων καταναλωτών και άνοιξε την όρεξη της Volvo για την ανάπτυξη πιο ακριβών εκδόσεων των μοντέλων της.

Ο επικεφαλής προϊόντος της Volvo Αγγλίας, Iain Howat, δήλωσε ότι η εταιρεία εργάζεται για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες που υπάρχουν για ένα τμήμα αφιερωμένο στους high-end καταναλωτές, παρόμοιο με το Autobiography της Range Rover, το Individual της BMW και του S-Line της Audi.

Keywords
Τυχαία Θέματα