Hamilton: Η McLaren μού πρόσφερε περισσότερα χρήματα για νέο συμβόλαιο

Με το που επισημοποιήθηκε η είδηση ότι ο Lewis Hamitlon θα τρέχει με τη Mercedes από το 2013, πολλοί (μεταξύ τους κι εγώ) πίστεψαν ότι ένα πολύ μεγάλο κίνητρο για να προτιμήσει ο Βρετανός το Brackley από το Woking ήταν τα χρήματα, καθώς λεγόταν ότι η Mercedes τού πρόσφερε περισσότερες αποδοχές απ’ ό,τι η McLaren. Ο Martin Whitmarsh έσπευσε να “προστατέψει” τον πρώην οδηγό του, λέγοντας πως η προσφορά

από την πλευρά τους θα έναν τον 28χρονο τον καλύτερα αμειβόμενο οδηγό της Formula 1.

Ο Πρωταθλητής του 2008, τώρα, μιλάει για τις προσφορές που είχε και από τις δύο ομάδες (χωρίς ν’ αναφερθεί σε ποσά, φυσικά), τονίζοντας ότι η πρώην ομάδα του τού πρόσφερε λίγο περισσότερα χρήματα από τη Mercedes, ενώ εξήγησε και τον λόγο που έφυγε από τη βρετανική ομάδα.

Η προσφορά της McLaren ήταν λίγο καλύτερη. Εκεί, θα έβγαζα περισσότερα χρήματα. Στη McLaren, θα κέρδιζα συνήθως 4 ή 5 αγώνες κάθε σεζόν, αλλά ποτέ τον τίτλο στο τέλος. Αυτό μού έδωσε την αίσθηση ότι έπρεπε να επιλέξω κάτι άλλο για μακροπρόθεσμη βάση.

Η McLaren φαίνεται πολύ λιγότερο ανταγωνιστική φέτος απ’ ό,τι πέρυσι, με τα τεράστια προβλήματα κατανόησης της MP4-28 να μην επιτρέπουν στον Jenson Button να πάρει κάτι καλύτερο από την 9η θέση στον πρώτο φετινό αγώνα. Οι Βρετανοί συνεχίζουν να δουλεύουν σκληρά, ώστε να μπορέσουν να κατανοήσουν καλύτερα το νέο τους μονοθέσιο, ελπίζοντας ότι αυτό δε θα χρειαστεί πολλές εβδομάδες.

[Πηγή: Focus]

Keywords
Τυχαία Θέματα