Hennessey McLaren MP4-12C HPE800 Twin Turbo με 811 άλογα

11:02 1/2/2012 - Πηγή: AutoBlog

H Hennessey Performance ανακοίνωσε ότι θα βελτιώσει την McLaren MP4-12C δίνοντας τις πρώτες 2 rendering φωτογραφίες και τα αναλυτικά χαρακτηριστικά της. Το όνομα της HPE800 Twin Turbo με τους Τεξανούς να την κάνουν να αποδίδει 811 άλογα. Στιλιστικά θα φορέσει νέο αεροδυναμικό bodykit κατασκευασμένο από εξ’ολοκλήρου

από carbon το οποίο διαθέτει νέο μπροστά προφυλακτήρα, splitter, νέο καπό, carbon εισαγωγές αέρα, carbon spoiler, carbon αεροτομή, νέο πίσω προφυλακτήρα με 4-πλες απολήξεις καθώς και έναν τεράστιο carbon διαχύτη.

Χάρη στο νέο bodykit, δημιουργείται χώρος για να τοποθετηθούν μεγαλύτερα intercoolers και μεγαλύτερο ψυγείο για το κιβώτιο. Επίσης θα τοποθετήσουν καλύτερη εισαγωγή αέρα, μεγαλύτερα turbo, εξάτμιση κατασκευασμένη από τιτάνιο, εξωτερικές wastegates, εξωτερικές σκάστρες, νέο πρόγραμμα τόσο στον εγκέφαλο όσο και στο κιβώτιο καθώς και αναβαθμισμένο συμπλέκτη. Η Hennessey δεν έχει κατά νου να αναβαθμίσει την ανάρτηση και τα φρένα, μιας και θεωρεί ότι η McLaren στο σημείο αυτό, τα έχει κάνει πολύ καλά. Το κιτ θα είναι διαθέσιμο και σε ξεχωριστά μέρη για όποιον το επιθυμεί με την τιμή του να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα