Hi-Tech EKO Mobility Rally 2012

Το Hi-Tech EKO Mobility Rally 2012 διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και σε αυτό θα λάβουν μέρος τέσσερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 6 και 7 Οκτωβρίου με 24 συμμετοχές και ανάμεσα τους θα υπάρχει και ένα  Mitsubishi iMiEV.

Εκτός από την ελληνική συμμετοχή

του Mitsubishi i-MiEV τα υπόλοιπα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι: η Ισπανική συμμετοχή των Jesus Echave -  Juanan Delgado με αυτοκίνητο Nissan Leaf, η Ιταλική συμμετοχή των Fuzzy Walter Kofler – Franco Gaioni με αυτοκίνητο Think City και ηοι ελληνικές συμμετοχές των Γιώργου Καπλάνη – Πέτρου Σπυρόπουλου με αυτοκίνητο Tazzari Zero Special Edition.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στις 13.30 από το χώρο του “Holiday Inn-Athens Airport” στην Αττική οδό. Όσοι επιθυμούν να δουν το Mitsubishi i-MiEv και τα υπόλοιπα ηλεκτρικά αυτοκίνητα κατά την, μετά τον τερματισμό, φόρτισή τους με ηλεκτρική ενέργεια μπορούν να προσέλθουν την Κυριακή 7 Οκτωβρίου το απόγευμα από τις 17.30 μέχρι τις 18.30 στο “Holiday Inn-Athens Airport” όπου στη συνέχεια θα δουν και τον τερματισμό των υβριδικών αυτοκινήτων και των αυτοκινήτων με εναλλακτικά καύσιμα ό οποίος θα γίνει από 18.30 έως 19.00


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα