Honda Civic Facelift 2013

Αυτό είναι το ανανεωμένο Αμερικάνικο Civic, το οποίο η Honda έβγαλε στην αγορά κακήν κακώς μιας και το pre-facelift μοντέλο ήταν μια αποτυχία, κάτι που το παραδέχτηκε και ο CEO της Ιαπωνικής φίρμας, Takanobu Ito.

Στιλιστικά το μοντέλο έχει αποκτήσει μια πιο νεανική και premium εμφάνιση διαθέτοντας μια νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, νέα γρίλια,

νέα φωτιστικά σώματα, χρωμιομένα διακοσμητικά και νέες ζάντες.

Στο εσωτερικό υπάρχουν καλύτερης ποιότητας υλικά με μαλακά πλαστικά, ασημένια διακοσμητικά και νέες επενδύσεις. Στον βασικό εξοπλισμό υπάρχει η οθόνη i-MID, κάμερα οπισθοπορείας, ένδειξη εξωτερικής θερμοκρασίας καθώς και σύνδεση Bluetooth/USB/iPod. Διαθέτει παχύτερο παρμπρίζ και περισσότερο ηχομονωτικό υλικό ώστε να μειώνεται ο θόρυβος μέσα στη καμπίνα ενώ

Οι κινητήρες δεν έχουν δεχτεί καμία αλλαγή, αλλά το αυτοκίνητο φόρεσε νέα ανάρτηση με σκληρότερα ελατήρια και παχύτερες αντιστρεπτικές. Επίσης υπάρχει ανανεωμένο ηλεκτρικόυδραυλικό σύστημα διεύθυνσης ώστε να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η οδική συμπεριφορά.

Οι πωλήσεις του ξεκινούν από σήμερα στην Αμερική με αρχική τιμή της 18.165 δολάρια, ενώ το Civic Coupe θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του από τις 5 του Δεκέμβρη με αρχική τιμή της 17.965 δολάρια.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα