Honda N Box+, ένα microvan για όλες τις δουλειές

Στο Σαλόνι του Τόκιο τον περασμένο Νοέμβριο η Honda μας έδειξε το νέο της microvan το οποίο μπορεί να μεταφέρει 4 άτομα, N Box. Η διάθεση του ξεκίνησε από τις 16 του Δεκέμβρη με αρχική τιμή χωρίς ΦΠΑ τα ¥1.180.953 (€11.340) και μηχανικά φοράει τον νέο 660 κ.εκ. κινητήρα, διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, έναν ατμοσφαιρικό και ένα turbo. Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο στην αγορά έχει κάνει

τεράστια επιτυχία, καθώς έχει πωλήσει πάνω από 100.000 μονάδες και τώρα η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία παρουσιάζει το N Box+, μια εξέλιξη δείχνοντας τις πρόσθετες ικανότητες του microvan.

H προσθήκη του “συν” στο N Box+ υποδηλώνει το Universal Bridge και Multi-space System. Το πρώτο είναι μια ενσωματωμένη στο πάτωμα του χώρου αποσκευών αλουμινένια ράμπα φόρτωσης που μπορεί να επεκταθεί, για να διευκολύνει τη φόρτωση. Το δεύτερο είναι ένα σύνολο από panels που μπορούν να διαμορφώσουν το χώρο αποσκευών σε διαφορετικές συνθέσεις, όπως από την ανύψωση του δαπέδου μέχρι τη τη δημιουργία ενός πλήρους μήκους κρεβατιού με την αφαίρεση των πίσω καθισμάτων.

Η τιμή για το N Box+ με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα και μετάδοση στους εμπρός τροχούς στο πακέτο εξοπλισμού G κοστίζει από ¥ 1.350.000 (13.800€) και για το τετρακίνητο με turbo κινητήρα και αυτόματο κιβώτιο CVT με paddles στο τιμόνι να είναι ¥ 1.870.000 (19.150€). Περισσότερες λεπτομέρειες για το αυτοκίνητο μπορείς να βρεις στο πλήρες δελτίο τύπου που ακολουθεί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα