Infographic: Η Chevrolet καταρρίπτει τους “μύθους” για τους diesel κινητήρες

Με την τιμή της βενζίνης στην Αμερική να είναι πλέον τα 4 δολάρια το γαλόνι, οι Αμερικάνοι σκέφτονται για πρώτη φορά την οικονομία καυσίμου ενώ οι αυτοκινητοβιομηχανίες, ήδη έχουνε ξεκινήσει να πουλάνε πετρελαιοκίνητες εκδόσεις των μοντέλων τους. Η GM θέλοντας να πείσει τους Αμερικάνους ότι οι κινητήρες diesel δεν είναι όπως νομίζουν, και να ετοιμάσει το έδαφος για τον 2.0-λιτρο turbodiesel που θα μπει στο Chevrolet Cruze από το επόμενο έτος, ετοίμασε

ένα infographic στο οποίο αναφέρει ότι είναι μύθος είναι είναι βρώμικοι, κάνουν θόρυβο, δεν ξεκινά στο κρύο και είναι δύσκολο να βρεις κάποιο πετρέλαιο σε ένα πρατήριο.

Η GM αναφέρει ότι το πρώτο τρίμηνο του 2012, οι πωλήσεις diesel κινητήρων στην Αμερική έχει αυξηθεί κατά 35%, το 2011, αυξήθηκαν κατά 27%, ενώ οι αναλυτές θεωρούν ότι έως το 2015, οι πωλήσεις αυτοκινήτων με πετρελαιοκινητήρες θα εξαπλασιαστούμε.

Τέλος η Chevrolet έδωσε ακόμη ένα infographic στο οποίο συγκρίνει το μέγεθος του Spark σε σχέση με ένα sedan αυτοκίνητο της Αμερικής το 1973.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα