Jeep Wrangler Rubicon 10th Anniversary Edition

Η Jeep στην έκθεση του Los Angeles παρουσίασε το Wrangler Rubicon 10th Anniversary Edition το οποίο θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του από την άνοιξη του 2013.

Η ειδική επετειακή έκδοση βασίζεται πάνω στο Wrangler Rubicon και είναι διαθέσιμο σε δίπορτη και τετράπορτη έκδοση. Μηχανικά φορά τον V6 Pentastar 3,6-λίτρων κινητήρα απόδοσης

285 ίππων με 352 Nm ροπής. Η κίνηση στέλνεται σε όλους τους τροχούς μέσω είτε ενός 6-τάχυτου μηχανικού είτε ενός 5-τάχυτου αυτόματου κιβώτιου.

Η ειδική έκδοση διαθέτει μπλοκέ Tru-Lok ηλεκτρονικά διαφορικά, πίσω άξονα Dana 44 καθώς και το Rock-Track. Σε σχέση με το απλό Rubicon η επετειακή έκδοση διαθέτει 0,5 ίντσα αυξημένη απόσταση από το έδαφος, ζάντες 17″ με ελαστικά BF Goodrich KM2 διαστάσεων 265/70.

Στον στάνταρ εξοπλισμό διαθέτει την μαλακή υφασμάτινη οροφή Premium Sunrider με το Freedom hardtop να βρίσκεται στον επιπλέον εξοπλισμό. Επίσης διαθέτει νέους προφυλακτήρες, αεριζόμενο Power Dome καπό, Mopar ρεζερβουάρ και κόκκινες επενδύσεις στο εσωτερικό με κόκκινες ραφές.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα