Jeremy Clarkson: Το Hyundai Veloster είναι σαν ένας λογιστής να φορά στολή κλόουν

Καιρό είχε να μιλήσει ο Jeremy Clarkson για κάποιο αυτοκίνητο μετά την ολοκλήρωση της 18ης σεζόν του Top Gear και ο Άγγλος γύρισε θέλοντας να κάνει θόρυβο. Γράφοντας στη στήλη του στο TopGear.com, έγραψε για το Hyundai Veloster για το οποίο δήλωσε ότι είναι σαν ένας λογιστής να φορά στολή κλόουν. Καλά κατάλαβες, δεν του άρεσε και τόσο αφού το χαρακτήρισε ένα αυτοκίνητο με δροσερή ματιά αλλά

με ένα πλήρως κλινικό χαρακτήρα. Το χαρακτήρισε ανόητο αφού λόγω της διαίρεσης του πίσω παραθύρου δεν μπορείς να δεις πίσω ενώ δεν του άρεσαν και 2+1 πόρτες του. Διάβασε εδώ όλο το άρθρο του Clarkson ώστε να δεις τι έχει γράψει για το Veloster.

Επίσης τα έβαλε και με του Metrosexual -όπως ο David Beckham- αφού δήλωσε ότι δεν θέλει να μυρίζει σαν έναν Γερμανό ή σαν λάδι, αλλά να μυρίζει ότι έχει φάει ή ότι έχει κάνει. Είναι άντρας δήλωσε, και ότι όλα αυτά είναι για γυναίκες. Οι αγορές είναι για τις γυναίκες και αντιλαμβάνεται ότι μερικοί άνδρες τους αρέσει να σπαταλούν τον χρόνο τους γυρνώντας στα μαγαζιά και να αγοράζουν ρούχα. Δήλωσε ότι αυτοί οι άνδρες λέγονται ποδοσφαιριστές και δεν είναι πραγματικοί άνδρες. Όπως πάντα εριστικός ο Clarkson, με διάχυτο το μαύρο χιούμορ που παρεξηγείται πολύ εύκολα.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα