Lamborghini Gallardo LP550-2 HK 20th Anniversary Edition, ειδική έκδοση για το Hong Kong

22:53 5/7/2012 - Πηγή: AutoBlog

H Lamborghini σε συνεργασία με την Kingsway Cars Ltd, αποκάλυψαν πρόσφατα στο The Cyberport Arcade που έγινε στο Hong Kong την δημιουργία μιας συλλεκτικής Lamborghini Gallardo LP550-2 Hong Kong 20th Anniversary Edition.

Το αυτοκίνητο θα περιοριστεί στις 8 παραγγελίες και αφορμή της συγκεκριμένης έκδοσης ήταν ο εορτασμός της 20ής επετείου της Kingsway Car’s σαν επίσημος αντιπρόσωπος της Lamborghini στο Hong Kong.

Το αυτοκίνητο έχει σαν βάση μια Lamborghini Gallardo LP550-2 και οι μόνες διαφορές του συγκεκριμένου είναι αισθητικού χαρακτήρα. Να θυμίσω φοράει τον 5.2 λίτρων V10 κινητήρα απόδοσης 550 ίππων, που με τη βοήθεια του αυτόματου κιβωτίου E-Gear κάνει τα 0-100 σε 3.9 δευτ. και την τελική να αγγίζει τα 320 χλμ/ώρα και η μετάδοση της μεταφέρεται μόνο στον πίσω άξονα κάτι που συνολικά αφαιρεί 30 κιλά σε σύγκριση με την τετρακίνητη έκδοση. Είναι βαμμένη στο Bianco Monocerus λευκό χρώμα με χρυσές ματ λωρίδες να διατρέχουν το όχημα. Ειδικά HK20 λογότυπα έχουν τοποθετηθεί στην εισαγωγή αέρα του εμπρός προφυλακτήρα αλλά και στον πίσω προφυλακτήρα. Η πίσω αεροτομή και τα πλαινά spoiler είναι βαμμένα σε μαύρο ματ και οι εξωτερικοί καθρέφτες σε άσπρο ματ. Τέλος οι ζάντες είναι και αυτές βαμμένες ματ στο χρυσό  “Cordelia” χρώμα.

Στο εσωτερικό η ταπετσαρία είναι κυρίως μαύρη. Τα μαύρα Alcantara καθίσματα διαθέτουν καπιτονέ ραφές, τα paddles του αυτόματου κιβωτίου είναι βαμμένα κόκκινα και τέλος, λογότυπα HK20 έχουν τοποθετηθεί στα προσκέφαλα, στα paddles και στα πλαϊνά των πορτών.

Η  Lamborghini Gallardo LP550-2 HK 20th Anniversary Edition θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμη από τη Kingsway Cars Ltd και κάθε ένα από τα οχτώ αυτοκίνητα θα κοστίζει 3.68 εκατομμύρια δολάρια Hong Kong, κάτι που με τη συναλλαγματική ισοτιμία αντιστοιχεί σε περίπου €378.000.
Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα