Live photos της BMW X4 Concept στο BMW Welt [w/video]

Αυτές είναι οι πρώτες live φωτογραφίες του BMW X4 Concept από το BMW Welt (World) στην έδρα της εταιρίας στο Μόναχο της Γερμανίας.

Η Χ4 έκανε το επίσημο ντεμπούτο της στην έκθεση της Σανγκάη, με το πρωτότυπο SAV (Sports Activity Vehicle) να μας δείχνει το πως θα μοιάζει η έκδοση παραγωγής της Χ4, η οποία θα ξεκινήσει τη παραγωγή της στις αρχές του 2014 στο εργοστάσιο της BMW

στο Spartanburg στη Νότια Καρολίνα, στο ίδιο που κατασκευάζει τα X3, X5 και X6.

Έχει μήκος 4.648 mm, πλάτος 1.915 mm, ύψος 1.622 mm και 2.610 mm μεταξόνιο και πατάει σε αλουμινένιες ζάντες 21″ ενώ διαθέτει στιλιστικές επιρροές από την Χ6, LED φωτιστικά σώματα, κεκλιμένη γραμμή οροφής, ανάγλυφο καπό και διπλές απολήξεις εξατμίσεων.

Η έκδοση παραγωγής θα τεθεί αντιμέτωπη από τα Porsche Cajun και Range Rover Evoque με την BMW να πιστεύει ότι θα τη βοηθήσει ώστε να διευρυνθεί το πελατειακό της κοινό, μιας και θεωρεί ότι θα προσελκύσει νέο κοινό, όπως συνέβη και όταν είχαν παρουσιάσει για πρώτη φορά την X6.

Θα κοστίζει λιγότερο από την X5 και μηχανικά θα είναι διαθέσιμο με μια γκάμα έξι τετρακύλινδρων και εξακύλινδρων κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, παρόμοιων με αυτούς της X3, με την κίνηση να μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω 3 κιβωτίων (6τάχυτο μηχανικό, 7τάχυτο αυτόματο διπλού συμπλέκτη αλλά και με το νέο 8-τάχυτο Steptronic). Ανάμεσα σε αυτούς θα συναντάμε τον 2,0-λιτρο turbo απόδοσης 240 ίππων με 352 Nm ροπής καθώς και τον 3,0-λιτρο turbo απόδοσης 300 ίππων με 406 Nm ροπής.


[Πηγή: Βimmer Τoday]

Keywords
Τυχαία Θέματα