Massa: Μπορούμε να παλέψουμε για το βάθρο

Καλή απόδοση στις σημερινές κατατακτήριες είχε ο Felipe Massa, διότι ήταν μόλις 56 χιλιοστά πιο αργός από τον Alonso στο Q3. Η ταχύτητα της F2012 δε φαίνεται να είναι αντίστοιχη με το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, στη Γερμανία, αλλά ο Βραζιλιάνος πιστεύει ότι οι Ιταλοί μπορούν να παλέψουν για το βάθρο, παρόλο που το έργο τους μοιάζει δύσκολο, διότι οι οδηγοί μπροστά τους είναι μαχητικοί και θέλουν κι αυτοί μια καλή βαθμολογική συγκομιδή.

Δεν ήταν εύκολες κατατακτήριες για την ομάδα. Τόσο ο Fernando, όσο κι εγώ δυσκολευτήκαμε να κάνουμε τον τέλειο γύρο, κάτι που φαίνεται

και από τους ταχύτερους γύρους σε Q2 και Q3. Είναι κρίμα, γιατί, στο Q2, έκανα έναν καλό γύρο, και περίμενα να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο, αλλά, δυστυχώς, ήμουν πιο αργός· ξαφνικά, είχα λιγότερη πρόσφυση και πολλή υπερστροφή, επομένως πρέπει να βρούμε το γιατί.]

Θα έχει πολλή ζέστη αύριο και μπορεί να βρέχει, έτσι θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ό,τι προκύψει. Θα πρέπει να μελετήσουμε προσεκτικά τα λίγα δεδομένα που έχουμε για τα ελαστικά· από τα λίγα που μπορούμε να δούμε, υπάρχει ξεκάθαρη φθορά στα μαλακά, η οποία μπορεί να γίνει μεγαλύτερη με γεμάτο ρεζερβουάρ.

Θα πρέπει να δούμε πώς θα κυλίσει ο μακρύς αγώνας, αλλά νομίζω ότι έχουμε ακόμα την ευκαιρία να παλέψουμε για το βάθρο, ακόμα κι αν έχουμε να τα βάλουμε με δυνατούς αντιπάλους. Το Hungaroring ήταν η σκηνή γι’ αρκετές σημαντικές στιγμές στην καριέρα μου, ξεκινώντας από τη νίκη που δεν ήρθε το 2008, από βλάβη στον κινητήρα, αλλά και από το ατύχημά μου, έναν χρόνο μετά. Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που με υποστηρίζουν, οπότε είμαι διπλά απογοητευμένος, γιατί ήθελα να τους ανταμείψω μ’ ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα· θα προσπαθήσουμε να τι κάνουμε αύριο.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα