Mateschitz: Αν φύγει ο Vettel, θέλω Alonso ή Hamilton

Ο Sebastian Vettel είναι κοντά στον τρίτο του παγκόσμιο τίτλο, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στο τέλος τού 2014. Ο Γερμανός ανήκει στους κορυφαίους οδηγούς τού αθλήματος, όμως η Red Bull θέλει να πάρει οδηγό αντίστοιχου επιπέδου ή και καλύτερου, σε περίπτωση που ο Γερμανός αποχωρήσει από την αυστριακή ομάδα.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της Red Bull Racing,

Dietrich Mateschitz, η Πρωταθλητές θα βάλουν στο στόχαστρο τον Fernando Alonso ή τον Lewis Hamilton, αφού θέλουν να μη κατέβουν από την κορυφή.

Ο Vettel είναι νεότερος από τους τρεις, αλλά, με περισσότερη εμπειρία, μπορεί να γίνεται όλο και καλύτερος. Δεν είναι μόνο τα όσα ακούγονται να συμφωνία του Vettel με τη Ferrari, αλλά είναι βέβαιο ότι υπάρχει βαθιά φιλία μεταξύ μας, όμως αυτό δεν αποκλείει ότι μπορεί να δέχεται προσφορές κι από άλλες ομάδες.

Αν κι εγώ ήμουν ένας οδηγός, θα μου άρεσε η σκέψη να οδηγήσω κάποια μέρα για λογαριασμό της Ferrari. Δεν είναι μόνο φυσιολογικό· είναι και απολύτως νόμιμο. Αν θα έπρεπε να μας αφήσει κάποια μέρα, θα του ευχηθώ τα καλύτερα, και μετά τίποτα δε θα σταματούσε τον Alonso ή τον Hamilton να έρθει σ’ εμάς.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα
Mateschitz, Vettel, Alonso, Hamilton,