Mercedes-Benz S-Class κατεβαίνει πλαγιά 120 μέτρων με τον λάθος τρόπο και ο οδηγός ζει για να διηγηθεί την ιστορία!

Οι εταιρίες τείνουν να αποσιωπούν τα ατυχήματα που περιλαμβάνουν αυτοκίνητα τους και κανείς νομίζω δεν μπορεί να τους αδικήσει. Δεν μπορούν να ασχολούνται με κάθε ατύχημα σε κάθε άκρη του κόσμου απλά και μόνο εμπλέκεται ένα δικό τους αυτοκίνητο. Υπάρχουν όμως αυτές οι σπάνιες στιγμές, που μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες μοιράζονται μαζί μας πραγματικές ιστορίες για το πώς ένα μοντέλο τους βοήθησε να μείνει ζωντανός κάποιος άνθρωπος που είχε κάποιο ατύχημα. Μία τέτοια στιγμή είναι αυτή.

Η Mercedes-Benz USA

λοιπόν, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από ένα πρόσφατο ατύχημα και την ιστορία από πίσω του. Το αυτοκίνητο/πρωταγωνιστής είναι μία Mercedes-Benz S400 Hybrid του 2010 ενώ ο οδηγός παρέμεινε ανώνυμος. Το σκηνικό στο οποίο διαδραματίζεται η ιστορία είναι μία ορεινή διαδρομή. Σύμφωνα με την Mercedes, ένα SUV από το αντίθετο ρεύμα, πέρασε στη λωρίδα κυκλοφορίας που κινούνταν η S-Class, αναγκάζοντας τον οδηγό να κάνει έναν απότομο ελιγμό και να φύγει από τον δρόμο κατεβαίνοντας μία πλαγιά 120+ μέτρων!

Κρίνοντας από ζημιά που φαίνεται να έχει υποστεί το αυτοκίνητο στις φωτογραφίες, η S-Class δεν έφερε τούμπες αλλά μάλλον κύλισε στην πλαγιά μέχρι που σταμάτησε στη βάση της. Όπως και να έχει, η ιστορία είναι εντυπωσιακή και ο οδηγός απίστευτα τυχερός. Μάλιστα, φέρεται να έχει δηλώσει:

Ξέρετε, ήταν τέτοια η στροφή που δεν νομίζω πως ο άλλος οδηγός ήξερε τι έγινε. Παρότι ήταν σίγουρα πέρα από την διπλή γραμμή, δεν είμαι εκνευρισμένος μαζί του. Ήμουν αστυνομικός σε μεγάλη πόλη για 15 χρόνια. Με έχουν μαχαιρώσει δύο φορές και με έχουν πυροβολήσει τέσσερις. Ο κόσμος λέει πως έχω εννιά ζωές και νομίζω έχω ακόμα μερικές.

[Πηγή: Mercedes-Benz USA]

Keywords
Τυχαία Θέματα