Mika Salo: Ο Raikkonen μπορεί να τρέξει με Sauber στο Τέξας

Με την Lotus να έχει δηλώσει την εξασφάλιση των χρημάτων του Kimi Raikkonen, όλοι ήταν σίγουροι πως ο Φιλανδος θα τρέξει κανονικά στο Τέξας. Ο συμπατριώτης του όμως Mika Salo έχει μια λίγο διαφορετική γνώμη:

Ας δούμε πρώτα αν είναι στο Ώστιν ο Kimi και μετά βλέπουμε και τι οδηγάει. Είναι πιθανότατα το πιο αναμενόμενο γεγονός του Αμερικάνικου GP. Υπάρχουν

φήμες πως ο Kimi θα οδηγήσει Sauber αντί για Lotus.

Παρότι η φήμη για τον Raikkonen στη Sauber είναι καινούρια, δεν είναι εντελώς παράξενη. Ο Nico Hulkenberg είναι ο αγαπημένος της Lotus για να αντικαταστήσει τον Raikkonen και η Sauber προμηθεύεται κινητήρες από την Ferrari. Ο πρώην οδηγός Formula 1 συνεχίζει:

Για την ώρα είναι απλά φήμες. Ο Kimi λατρεύει να οδηγάει, απλά η ατμόσφαιρα στην Lotus, πλέον δεν είναι καλή. Η Sauber δεν έχει πολλά χρήματα και δεν έχει πληρώσει τον Hulkenberg. Αν ο Kimi είναι στο Ώστιν, θα οδηγήσει με τέρμα το γκάζι. Με την Φιλανδική μας νοοτροπία, ότι και να γίνει δεν επιρεάζει την απόδοσή μας. Απλά μπαίνουμε στο αυτοκίνητο και οδηγάμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Μπορεί ο καθένας στην Formula 1 να λέει ότι θέλει. Μπορεί παλιοί αστέρες που θέλουν λίγη δημοσιότητα να κάνουν περίεργες δηλώσεις, μπορεί να ξέρουν κάτι περισσότερο. Μπορεί ακόμα και πληροφορίες από τον ίδιο τον Raikkonen να φτάνουν στους δημοσιογράφους, πριν τις πράξεις του. Το μόνο σίγουρο είναι πως κανένας δεν ξέρει τι θα κάνει ο Φιλανδός πριν το κάνει… ούτε ο ίδιος.

[Πηγή: GMM]

Keywords
Τυχαία Θέματα