Renault Mégane Coupé-Cabriolet Monaco GP

16:19 2/3/2012 - Πηγή: AutoBlog

H Renault ανακοίνωσε ότι η έκδοση Monaco GP θα είναι πλέον διαθέσιμο και στο Megane Coupe-Cabriolet μετά τα Laguna Coupé, Mégane Coupé και Mégane R.S. Θα πωλείται μόνο σε 12 χώρες με αρχική τιμή στη Γαλλία τα 32.800 ευρώ.

H Γαλλική εταίρα έβαψε το αυτοκίνητο σε λευκό περλέ χρώμα, με τους καθρέπτες και τον διαχύτη να είναι βαμμένα σε μαύρο χρώμα, ώστε να κάνει αντίθεση μαζί με τα μαύρα πλαστικά. Μαύρες

είναι επίσης και οι ζάντες 17″ ενώ έχουνε τοποθετηθεί και σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα. Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα λευκά διακοσμητικά, το ειδικό σηματάκι με τον αύξων αριθμό του αυτοκινήτου, τα πατάκια που έχουνε ραμμένο το λογότυπο Monaco GP, με το λογότυπο είναι ραμμένο στις πλάτες των καθισμάτων και να βρίσκεται επίσης και και στα μαρσπιέ των θυρών.

Επίσης η Renault ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για τον Φεβρουάριο όπου είδε τις πωλήσεις της στην Ευρώπη να μειώνονται κατά 28.5%, την ώρα που η συνολική ζήτηση στην αγορά αυτοκινήτου στην Ευρώπη μειώθηκε κατά 20.2%. Η Dacia είδε αύξηση των πωλήσεων κατά 0.5% σε σχέση με τον Φεβρουάριο του 2010 με τους Γάλλους να είναι πεπεισμένοι ότι οι πωλήσεις τους θα αυξηθούν με την έλευση στην αγορά των Megane και Scenic Collection 2012 και του Twizy το πρώτο τρίμηνο του έτους, του Dacia Lodgy τον Απρίλιο και των ZOE και Clio IV από τον Σεπτέμβριο.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα