Spy Photos: Ford Mustang 2015

H Ford έχει βγάλει στους δρόμους του Detroit ένα μουλάρι του νέου Mustang το οποίο μπορεί να φορά το σώμα από της τωρινής γενιάς, αλλά το μπροστά μέρος του προέρχεται από το νέο μοντέλο.

Το νέο Mustang  θα πωλείται σε όλο το κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της Ευρώπης και σχεδιαστικά θα δανείζεται αρκετά στοιχεία από το Evos Concept. Το Evos Concept παρουσιάστηκε στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο του 2011

με την Ford να έχει επιλέξει να αλλάξει την σχεδίαση του Mustang, επειδή θέλει να το πουλήσει στους ανθρώπους που γεννήθηκαν την δεκαετία του 1980 και του 1990.

Σε ότι αφορά τους κινητήρες του νέου Mustang. Θα υπάρχει ο τωρινός V8 5.0-λίτρων ενώ θα τοποθετηθούν τόσο V6 όσο και τετρακύλινδροι Ecoboost κινητήρες.

Ανάμεσα στους Ecoboost κινητήρας θα υπάρχει και ο νέος 2,3-λίτρων EcoBoost turbo κινητήρας ο οποίος θα αποδίδει κοντά στα 350 άλογα και θα τοποθετηθεί και στο νέο Ford Focus RS.

Οι φήμες θέλουν να τοποθετείται και ένας V8 5,8-λίτρων στην έκδοση GT500 ο οποίος θα αποδίδει 650 άλογα.

Θα διαθέτει μια νέα ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση η οποία θα βελτιώνει την δυναμική συμπεριφορά του μοντέλου ώστε να προσελκύσει τους Ευρωπαίους απαιτητικούς πελάτες, και ίσως αποκτήσει και υβριδική έκδοση, η οποία θα είναι διαθέσιμη στην αγορά της Ευρώπης και της Ιαπωνίας.

Η Ford αναμένεται να παρουσιάσει την επόμενη γενιά του Mustang κατά τη διάρκεια της έκθεσης της Νέας Υόρκης το 2014.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα