Spy Video: Καμουφλαρισμένο Audi A8 στον δρόμο

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες πρέπει να αναπολούν με νοσταλγία τις εποχές που το μοναδικό που είχαν να φοβούνται όταν έβγαζαν ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο σε δημόσιο δρόμο, ήταν οι spy φωτογράφοι. Τώρα που ο καθένας έχει ένα κινητό που τραβάει με άνεση πολύ καλής ποιότητας φωτογραφίες και video (τηρουμένων των αναλογιών πάντα) και μία καλή σύνδεση στο internet, δεν ξέρεις από πού θα έρθει η διαρροή. Όχι πως είναι κακό αυτό τώρα που το ξανασκέφτομαι καθώς εξασφαλίζει μία σχετική δημοσιότητα

αλλά μην ξεφεύγω, τα έχω ξαναπεί αυτά σε άλλο άρθρο.

Αυτή τη φορά, το αυτοκίνητο που «κατασκοπεύτηκε» ήταν το facelift του Α8. Ναι, η Audi μας έχει υποσχεθεί πως σε μερικά χρόνια τα αυτοκίνητά της θα σταματήσουν να είναι copy&paste και θα διαφοροποιούνται σημαντικά αλλά μάλλον αυτή η υπόσχεση δεν συμπεριλαμβάνει και το A8.

Παρότι όπως βλέπετε το αυτοκίνητο είναι με βαρύ καμουφλάζ, οι αισθητικές αλλαγές φαίνεται να είναι περιορισμένες στο ελάχιστο. Το μουλάρι βλέπουμε ότι διαθέτει νέους προφυλακτήρες, νέα φωτιστικά σώματα και νέες απολήξεις εξατμίσεων.

Στο εσωτερικό το Α8 θα αποκτήσει το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας και ενδεχομένως νέο πίνακα οργάνων. Κάτω από το καπό δεν αναμένονται αλλαγές και έτσι πρέπει να αναμένουμε να δούμε τον 3,0-λιτρο V6 TDI, τον 3,0-λιτρο V6 TFSI, τον 4,0-λιτρο V8 TFSI και τον 4,2-λίτρων V8 TDI. Η υβριδική έκδοση θα συνεχίζει να εξοπλίζεται με τον 2,0-λιτρο TFSI και έναν ηλεκτροκινητήρα, ενώ τα κορυφαία μοντέλα θα εξοπλίζονται με τον twin-turbo V8 4,0-λίτρων TFSI και τον W12 6,3-λίτρων FSI απόδοσης 500 ίππων.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα, ούτως ή άλλως η ναυαρχίδα της Audi είχε πρακτικά τα πάντα. Ωστόσο με την Mercedes Benz να έχει παρουσιάσει την νέα S-Class και την BMW να μην είναι πολύ πίσω με την εξέλιξη της νέας 7-Series, η Audi ήταν «υποχρεωμένη» να ανανεώσει το A8. Αναμένουμε λοιπόν…

[Πηγή Youtube]

Keywords
Τυχαία Θέματα