Teaser: Alfa Romeo Disco Volante Concept – Στην έκθεση του Detroit 2014 η έκδοση παραγωγής της 4C

Η Alfa Romeo γιορτάζει φέτος τα 60στα της γενέθλια και στην έκθεση της Γενεύης, η Ιταλική καροσερί, Touring Superleggera θα παρουσιάσει το Alfa Romeo Disco Volante Concept για να δείξει την αγάπη της στην Alfa Romeo. Βασίζεται πάνω στην Alfa Romeo C 52 η οποία το 1952 είχε αεροδυναμικό

συντελεστή μόλις 0.25 Cd και είχε κερδίσει το παρατσούκλι Disco Volante  (Ιπτάμενος δίσκος). Το πρωτότυπο θα βασίζεται πάνω στην Alfa Romeo 8C Competizione και μηχανικά θα φορά τον V8 4.7-λίτρων κινητήρα της Maserati απόδοσης 450 ίππων.

Σε ότι αφορά την έκδοση παραγωγής της 4C. Σύμφωνα με το Βρετανικό Autocar, θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Detroit το 2014. Το Autocar συνεχίζει λέγοντας ότι η έκδοση παραγωγής θα φορά τον νέο αλουμινένιο turbo 1.800αρη κινητήρα που θα αποδίδει 230 άλογα και θα συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Επιπλέον, μαθαίνουμε ότι η Alfa Romeo στο μέλλον θα παρουσιάσει την πεντάπορτη έκδοση της MiTo, την Giulia σε  sedan και wagon εκδόσεις, το δικό της SUV αλλά και την νέα ναυαρχίδα, την 6C.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα