Teaser Photo: Νέα Viper

Όπως μας είχε υποσχεθεί, η SRT έδωσε την πρώτη teaser φωτογραφία της νέας Viper μέσω της σελίδας της στο Facebook. Από την φωτογραφία βλέπουμε ότι νέα Viper θα έχει LED φωτιστικά σώματα καθώς και εισαγωγή αέρα στο καπό. Οι

φήμες μιλάνε ότι μηχανικά θα φορά έναν V10 8.7-λίτρων κινητήρα απόδοσης κοντά στα 600 άλογα με 760 Nm ροπής. Πλέον θα ονομάζεται Viper SRT, κάνοντας την έτσι το πρώτο επίσημο μοντέλο της SRT. Η κατασκευή θα γίνει στο εργοστάσιο συναρμολόγησης Conner Avenue στο Detroit το οποίο θα επαναλειτουργήσει και θα προσλάβει 150 άτομα με την παραγωγή της να ξεκινά στα τέλη του 2012.

Η νέα Viper, θα απευθύνεται σε ένα ευρύτερο κοινό, αφού για πρώτη φορά θα φορέσει ESP αλλά αυτό δεν θα κάνει το αυτοκίνητο λιγότερο fun to drive. Ντεμπούτο θα κάνειστην έκθεση της Νέας Υόρκης τον Απρίλιο, με τις πωλήσεις της να ξεκινούν από τις αρχές του 2013, ενώ αρχικά θα είναι διαθέσιμη μόνο στους πολύ πιστούς πελάτες της εταιρίες, επιβραβεύοντας τους έτσι για την αγάπη που έχουνε δείξει για το αυτοκίνητο.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα