Teaser Photos: Mercedes-Benz GLA

Η Mercedes-Benz ξεκίνησε το teasάρισμα της GLA, η οποία θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Η crossover έκδοση της A-Class έχει κωδική ονομασία X156 και σε σχέση με το πρωτότυπο GLA Concept που είδαμε στην έκθεση της Σανγκάη τον Απρίλιο, το μοντέλο παραγωγής θα είναι παρόμοιο κατά 95%.

Το εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι παρόμοιο και δεν διαφέρει από αυτό των A-Class και CLA, με το μοντέλο να τοποθετείται απέναντι από τα Audi Q3 και BMW X1.

Θα διατηρήσει το μεταξόνιο της A-Class, το οποίο φτάνει τα 2.700 mm, έχοντας μήκος 4,4 μέτρα (110 mm μεγαλύτερο από την A-Class) και μηχανικά, αναμένεται να φορά την ίδια γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου που φορά η νέα A-Class.

Φυσικά θα υπάρχει και AMG έκδοση, η οποία θα φορά τον 2,0-λιτρο turbo τετρακύλινδρο κινητήρα των A45 AMG και CLA 45 AMG, απόδοσης 360 ίππων με 450 Nm ροπής. Στιλιστικά εκτός από την αυξημένη απόσταση από το έδαφος θα διαθέτει μεγαλύτερη γρίλια, αεροτομή, νέα πίσω φωτιστικά σώματα και ράγες στην οροφή.

Θα υπάρχουν διαθέσιμα αυτόματα και μηχανικά κιβώτια με την κίνηση να στέλνεται στους μπροστά αλλά και στους τέσσερις τροχούς. Η κατασκευή της θα γίνεται στο εργοστάσιο της Mercedes-Benz στο Kecskemet της Ουγγαρίας, εκεί όπου κατασκευάζεται η B-Class και η CLA.

[Πηγή: Mercedes-Benz]

Keywords
Τυχαία Θέματα