Teaser Photos: Επίσημες spy φωτογραφίες του νέου Nissan Qashqai

Την επόμενη Πέμπτη 7/11 η Nissan θα παρουσιάσει τη δεύτερη γενιά του Qashqai και η εταιρία έδωσε σήμερα μερικές φωτογραφίες και video από τις δοκιμές εξέλιξης του πιο πετυχημένου crossover μοντέλου της, και best seller της στην Ευρώπη.

H Nissan το χαρακτηρίζει ως το πιο σημαντικό μοντέλο της σύγχρονης ιστορίας της, το νέο Qashqai

“έχει εφευρεθεί εκ νέου από το μηδέν, επαναπροσδιορίζοντας την κατηγορία των crossover, θέτοντας νέα στάνταρ”. Με αυτά τα λόγια, η Nissan τονίζει πως το νέο της αυτοκίνητο έχει αναπτυχθεί και δοκιμαστεί σε όλο τον κόσμο, κάτω από διάφορες καιρικές συνθήκες, με το fine-tuning του να γίνεται στο τεχνικό κέντρο της στην Αγγλία.

Από αυτά που ξέρουμε έως αυτό το σημείο, δεν θα υπάρξει “+2” έκδοση καθώς έχουν ήδη περάσει αυτό το καθήκον στο νέο X-Trail. Όσον αφορά στους κινητήρες, το νέο Nissan Qashqai θα προσφέρεται με έναν νέο, υπερτροφοδοτούμενο DiG-T κινητήρα 1,2 λίτρων με απόδοση 113 αλόγων και έναν diesel dCi 1,5 λίτρων με απόδοση 108 αλόγων. Πιθανότατα θα υπάρχει και ένας ελαφρώς μεγαλύτερος diesel των 1,6 λίτρων με 128 άλογα ενώ στην γκάμα θα υπάρχουν κι άλλες μονάδες. Στο μέλλον θα αποκτήσει και ηλεκτρική έκδοση.

Η δεύτερη γενιά του Nissan Qashqai θα βασίζεται στην Common Module Family αρχιτεκτονική που είναι από κοινού εξελιγμένη από τη Nissan και τη Renault και κατά πάσα πιθανότητα θα δεχθεί και υβριδικό ή/και ηλεκτρικό powertrain κατά τη διάρκεια της ζωής του. Περισσότερες λεπτομέρειες γι’αυτό μπορείς να διαβάσεις εδώ.


[Πηγή: Nissan]

Δελτίο Τύπου

THE NEW NISSAN QASHQAI PERFECTED

In the process of developing the second-generation Qashqai, Nissan has left no stone unturned. With more experience in the crossover sector than any other rival, Nissan has been able to set new benchmarks for active safety technologies, driver comfort and refinement. Developed and tested around the world in all weather conditions and honed to perfection at the Nissan Technical Centre Europe, UK, it rewrites the crossover rulebook.

Keywords
Τυχαία Θέματα