Teaser Videos #2: Volvo Concept C

H Volvo έδωσε δύο νέα teaser video του Concept C το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα αύριο, προτού κάνει παγκόσμιο ντεμπούτο στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Το πρωτότυπο είναι το πρώτο δημιούργημα του νέου αρχισχεδιαστή της Volvo, Thomas Ingenlath, δείχνοντας μας το πως θα μοιάζουν σχεδιαστικά τα μελλοντικά Σουηδικά-Κινέζικα αυτοκίνητα, αφού η Volvo

ανήκει εδώ και μερικά χρόνια στη κινέζικη Geely.

Πρόκειται για ένα μεγάλο τετράπορτο coupe αυτοκίνητο το οποίο διαθέτει πίσω πόρτες που ανοίγουν ανάποδα. Διαθέτει έντονη γρίλια, επιθετικό σχεδιασμό με έντονες γραμμές, μεγάλες εισαγωγές αέρα και LED φώτα ημέρας. Στο εσωτερικό συναντάμε δερμάτινες επενδύσεις με ξύλινα και αλουμινένια διακοσμητικά, τριάκτινο τιμόνι, με το πρωτότυπο να εξοπλίζεται και με το σύστημα Forward Collision Warning System.

Λογικά κάτω από το καπό του θα βρίσκεται κάποιος από τους νέους τετρακύλινδρους Drive-E κινητήρες της Volvo ενώ έχει κατασκευαστεί πάνω στη νέα αρθρωτή πλατφόρμα, Scalable Platform Architecture, η οποία είναι ελαφρύτερη κατά 100-150 κιλά, σε σχέση με τη προηγούμενη πλατφόρμα της εταιρίας, η οποία προέρχεται από τη Ford.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρωτότυπο θα μάθουμε αύριο, Πέμπτη 29 Αυγούστου.

[Πηγή: YouTube]

Keywords
Τυχαία Θέματα