Vettel: Απρόβλεπτη η Βαρκελώνη

15:17 5/5/2012 - Πηγή: AutoBlog

Ακόμα ένα σερί νικών θέλει να ξεκινήσει ο Sebastian Vettel, το πρώτο για το 2012, το οποίο θα έρθει με μια πιθανή νίκη στη Βαρκελώνη. Ο Γερμανός, που πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ύστερα από τους 25 βαθμούς που πήρε στο Μπαχρέιν, γνωρίζει ότι η Βαρκελώνη είναι μία απρόβλεπτη πίστα, παρόλο που έχει κάνει πολλές δοκιμές εκεί.

Απ’ όλες τις τωρινές πίστες, η Βαρκελώνη είναι αυτή που γνωρίζουμε καλύτερα, διότι έχουμε κάνει

τόσες πολλές δοκιμές τα τελευταία χρόνια. Λέγοντας αυτό, η γνώση που κερδίζεις από τις δοκιμές δε βοηθά πάντα, λόγω της αλλαγής κατεύθυνσης του αέρα που υπάρχει, κάτι που μπορεί να σου δώσει μια δυσάρεστη έκπληξη, ειδικά στην πρώτη στροφή. Αλλά, σε γενικές γραμμές, όταν ένα μονοθέσιο δουλεύει καλά αεροδυναμικά στη Βαρκελώνη, δουλεύει παντού, επομένως θα είναι ένα ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο.

Παράλληλα, ο οδηγός της Red Bull Racing εναποθέτει ελπίδες και στις αναβαθμίσεις που θα έχουν μαζί τους, κάποιες από τις οποίες είδαμε στο Mugello. Επίσης, δήλωσε ότι οι δοκιμές ήταν χρήσιμες, και τώρα πρέπει ν’ αναλύσουν τα δεδομένα που έχουν από τους 248 γύρους που έκανε η RB8 στην ιταλική πίστα.

Δουλεύουμε για το πακέτο στη Βαρκελώνη, αυτό στις δοκιμές της εβδομάδας, αλλά έχουμε να κάνουμε δουλειά με τις ρυθμίσεις μέχρι να φτάσουμε εκεί. Έχουμε πάρα πολλά δεδομένα για να εξετάσουμε, κι αυτό θα πάρει κάποιο χρόνο. Τ’ αποτελέσματα φαίνονται ενθαρρυντικά. Είναι δύσκολο να πούμε αν θα βελτιωθούμε και πόσο, αλλά κάναμε κάποιους καλούς γύρους και έχουμε κάποιες καλές πληροφορίες.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα