Video: Audi RS5 Facelift 2012 – Audi RS6 Avant Renderings

Η Audi έδωσε τα πρώτα promo video του RS5 Facelift που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον περασμένο Σεπτέμβριο και ετοιμάζει και την ανοικτή, cabrio έκδοση του. Το ανανεωμένο RS5 έχει μόνο στιλιστικές αλλαγές και μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές και έτσι ο V8 4.2-λίτρων ατμοσφαιρικός κινητήρας αποδίδει 450 άλογα στις 8.250 σ.α.λ με 430 Nm ροπής διαθέσιμα από τις 4.000 έως τις 6.000 σ.α.λ. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4.6 δευτ. με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται

ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα αλλά όποιος επιθυμεί η Audi μπορεί να αφαιρέσει τον περιοριστή και να αγγίξει τα 280 χλμ/ώρα. Με συνολικό βάρος 1.725 κιλών και με μοναδικό κιβώτιο το 7-τάχυτο S-tronic διπλού συμπλέκτη ο ατμοσφαιρικός κινητήρας του έχει μέση κατανάλωση 10.8 λίτρα/100 χλμ.

Φορά κεντρικό διαφορικό με κατανομή 40:60, το οποίο μπορεί να κλειδώσει την κίνηση μέχρι 70% στους μπροστά τροχούς ή μέχρι 85% στους πίσω ανάλογα με τις συνθήκες. Το ESP έχει επαναπρογραματιστεί και μπορεί απενεργοποιηθεί πλήρως ενώ νέο είναι το σύστημα φρένων (υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης carbon φρένων στον έξτρα εξοπλισμό) και το σύστημα διεύθυνσης servotronic (στον επιπλέον εξοπλισμό υπάρχει το σύστημα dynamic steering).

Στιλιστικά το αυτοκίνητο διαθέτει νέο επιθετικό bodykit με τεράστιες εισαγωγές αέρα, ζάντες 19″ (20″ στον έξτρα εξοπλισμό), διπλές οβάλ απολήξεις των εξατμίσεων, διαχύτη και αεροτομή η οποία ενεργοποιείται αυτόματα σε ταχύτητα άνω των 120 χλμ/ώρα. Στο εσωτερικό του ξεχωρίζουν τα sport καθίσματα με δέρμα και alcantara, τα διακοσμητικά στοιχεία carbon και αλουμινίου, τα κόκκινα διακοσμητικά με την Audi να βάζεις και εδώ το κοφτό τριάκτινο τιμόνι.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα