Video: Απερίσκεπτοι Ρώσοι μοτοσυκλετιστές

Πρέπει να είσαι πολλά κιλά ανόητος για να κάνεις κάτι παρόμοιο, όπως αυτό που έκανε αυτός ο Ρώσος μοτοσικλετιστής.

Πριν λίγες μέρες στην εθνική οδό Κεμέροβο της Ρωσίας η κάμερα ενός οδηγού κατέγραψε το εξής περιστατικό. Ένας μοτοσικλετιστής, εκτός του ότι έκανε προσπέραση από την δεξιά μεριά, θα παρατηρήσεις ότι θέλησε να τρομάξει τον οδηγό του αυτοκινήτου που βρισκόταν ακριβώς πίσω του πατώντας απότομα φρένο 2-3 φορές.

Το μόνο που κατάφερε ήταν να βρεθεί στην άσφαλτο, αφού ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν μπόρεσε έγκαιρα να σταματήσει σε μια από αυτές. Ευτυχώς απ’ ότι βλέπουμε

στο βίντεο, μπόρεσε να σηκωθεί δίχως να τον πατήσει κάποιο άλλο διερχόμενο όχημα. Άγιο είχες παλικάρι.

Δες ακόμη έναν απερίσκεπτο οδηγό μοτοσυκλέτας με πλευρικό κάνιστρο, ο οποίος προσπαθεί παθιασμένα να προσπεράσει, είτε από την δεξιά, είτε από την αριστερή μεριά ένα Toyota Auris. Θα δεις ότι μετά από κάποιο σημείο εμπλέκεται και ο οδηγός του Auris στο περιστατικό, αφού κόβοντας το τιμόνι απότομα αριστερά χτυπάει την μοτοσυκλέτα με αποτέλεσμα ο οδηγός της να βρεθεί στην άσφαλτο. Πάλι καλά που κανείς τους δεν τραυματίστηκε.

Bonus! Δες έναν άλλον να τρακάρει με μια Camaro και να μένει πάνω στην οροφή του, ενώ για το τέλος, δεν έναν υπερβολικά τυχερό οδηγό.

Keywords
Τυχαία Θέματα