Video: Αστυνομικός προκαλεί σκοπίμως ατύχημα

Ως υπάλληλος επιβολής του νόμου, υποτίθεται ότι πρέπει να εξυπηρετείς και να προστατεύεις τους πολίτες με επαγγελματισμό, αλλά φαίνεται ότι αυτή σε αυτή τη περίπτωση δε συνέβη κάτι τέτοιο.

Ένας αστυνομικός στη Αμερική, είχε την εντύπωση ότι όλος ο δρόμος του ανήκει και έτσι όταν κάποιος αποφάσισε να τον προσπεράσει, “παρανόμως” από δεξιά, όχι μόνο δεν τον άφησε, αλλά ξεκίνησε να τον καταδιώκει και μάλιστα πάτησε φρένο, ενώ ήταν μπροστά του, ώστε να τον τρακάρει.

Το περιστατικό συνέβη στο Βόρειο Καρολίνα με έναν αστυνομικό, να έχει πιάσει την αριστερή λωρίδα

κυκλοφορίας πηγαίνοντας με 80 χλμ/ώρα, όταν ο δρόμος είχε όριο 100 χλμ/ώρα. Ο οδηγός του SUV που γράφει το video, κουράστηκε να περιμένει τον αστυνομικό και έτσι τον προσπέρασε από την δεξιά λωρίδα. Κίνηση που όπως φάνηκε εξόργισε τον αστυνομικό, όπως θα δεις το video.

Ο οδηγός του SUV ειδοποίησε την αστυνομία για το περιστατικό με τον αστυνομικό, αφού το video έχει ξεπεράσει ήδη τις 580.000 views στο YouTube, να παραιτείται. Τελικά κακοί αστυνομικοί υπάρχουν παντού, δεν είναι μόνο “Ελληνικό” φαινόμενο. Μήπως εσύ έχεις κάποια αντίστοιχη περίπτωση που θέλεις να μοιραστείς μαζί μας;

[Πηγή: YouTube, WWAY3 News]

Keywords
Τυχαία Θέματα