Video: Δες τι μπορεί να πάθεις αν τολμήσεις να προσπεράσεις ένα αυτοκίνητο κόμματος στην Κίνα

Βρίσκεσαι στην χώρα της Κίνας και εκεί που οδηγείς, επιχειρείς να προσπεράσεις τρία μαύρα αυτοκίνητα, τα οποία είναι κομματικά και λογικά μεταφέρουν κάποιον αρμόδιο των τοπικών αρχών.Ε λοιπόν την έβαψες.

Αυτό έκανε και ο οδηγός του SUV με την κάμερα στο ταμπλό του. Αυτός λοιπόν, προσπέρασε κάποια μαύρα Sedan και SUV αυτοκίνητα (Honda Accord, Acura TSX) που συνήθως μεταφέρουν τους τοπικούς αξιωματούχους κάποιου κόμματος ή άλλα στελέχη

της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας. Αυτή η πράξη όμως αποδείχθηκε όχι και τόσο σωστή και είχε ως αποτέλεσμα, λίγο πιο μετά να του κλείσουν τον δρόμο και να λύσουν τις διαφορές τους.

Όπως μπορείς να δεις, και από τα τρία μαύρα αυτοκίνητα κατεβαίνουν οι οδηγοί τους και κατευθύνονται προς τον άτυχο οδηγό. Στη συνέχεια του βίντεο, δεν φαίνεται αν χτυπήθηκαν ή έμειναν μόνο στις λογομαχίες, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο οδηγός του SUV δεν νομίζω να ξανά επιχειρήσει τέτοια προσπέραση.

Προειδοποίηση: Αν ποτέ βρεθείς στη Κίνα και δεις μπροστά σου ένα μαύρο sedan αυτοκίνητο, σκέψου καλά προτού το προσπεράσεις.

[Πηγή: YouTube]

Keywords
Τυχαία Θέματα