Volkswagen Golf Cabriolet από 23.150 ευρώ

Σχεδόν έναν χρόνο μετά την παρουσίαση του στην έκθεση της Γενεύης, η Kosmocar ανακοίνωσε ότι το Volkswagen Golf Cabriolet είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας με αρχική τιμή τις 23.150 ευρώ. Το νέο Golf Cabriolet διαθέτει πλήρως αυτόματη, ηλεκτροϋδραυλική υφασμάτινη οροφή μαύρου χρώματος, η οποία ανοίγει σε μόλις 9,5 δευτ. ακόμα και όταν το Golf Cabriolet είναι εν κινήσει με ταχύτητα μέχρι  30 χλμ / ώρα.

Οι

ζάντες αλουμινίου 16’’ ή 17΄΄ ιντσών (ανάλογα με τον κινητήρα) σε συνδυασμό με τα πίσω φωτιστικά σώματα LED και τους προβολείς ομίχλης εμπρός χαρίζουν κομψότητα και δυναμισμό.

Στο εσωτερικό, στον βασικό εξοπλισμό μεταξύ άλλων υπάρχουν αερόσακοι οδηγού –συνοδηγού,  πλευρικοί αερόσακοι εμπρός στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων, αερόσακοι κεφαλής και αερόσακος γονάτων (για τον οδηγό), δερμάτινο τιμόνι, κεντρικό υποβραχιόνιο εμπρός, σπορ καθίσματα με επένδυση ύφασμα/Alcantara (για την έκδοση 1.4 TSI 160PS).

Ένα ενεργό σύστημα roll bars πλήρως ενσωματωμένο πίσω από τα προσκέφαλα της πίσω σειράς καθισμάτων, ενεργοποιείται σε κλάσματα του δευτερολέπτου και σε συνδυασμό με την ενισχυμένη κολόνα Α, προσφέρει μέγιστη προστασία σε περίπτωση ανατροπής.

Το νέο Golf Cabriolet διατίθεται με τους βενζινοκινητήρες 1.2 TSI 105PS BMT και 1.4 TSI 160PS (και με DSG7) και τον πετρελαιοκινητήρα 1.6 TDI 105PS BMT

Αναλυτικά οι τιμές έχουν ως εξής ενώ το εξοπλισμό (βασικό και πρόσθετο) μπορείς να τον βρεις σε αυτό το xls.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα