Volkswagen Golf VI GTI by CFC StylingStation

Η γερμανική CFC StylingStation έντυσε ένα Golf VI GTI με γκρι ματ αυτοκόλλητο βινύλιου ενώ του φόρεσε και carbon spoiler μπροστά και πίσω, φουσκωμένα φτερά κατά 25 mm, πλαϊνά spoiler, διαχύτη, καπάκια καθρεπτών, οροφή και καπάκι του κινητήρα, όλα κατασκευασμένα από carbon.

Υπάρχουν

διαθέσιμες 2 ζάντες. Οι ροζ ASA GT1 19″ και οι κόκκινες ASA GT3 19″. Και οι δύο φοράνε ελαστικά Hankook EvoS1 διαστάσεων 225/35. Επίσης τοποθετήθηκαν αποστάτες της Eibach μπροστά και της H&R πίσω, ενώ φόρεσε και χαμηλότερη coilover ανάρτηση APX AP καθώς και αντιστρεπτικές της H&R ώστε να βελτιώσει την οδηγική του συμπεριφορά. Για να φρενάρει τοποθέτησαν 4-πίστονα φρένα μπροστά με carbon δισκόφρενα.

Κάτω από το καπό, ο 2.0-λιτρος TSI κινητήρας φόρεσε το turbo kit της MR Car Design που αποτελείται από νέο πρόγραμμα, downpipe με μαύρες απολήξεις και νέο φίλτρο εισαγωγής, αποδίδοντας έτσι 270 άλογα με 400 Nm ροπής.

Οι αλλαγές ολοκληρώνονται με φιμέ μεμβράνες, ροζ προβολείς ομίχλης, MK SoundStyle ηχοσύστημα με πηγή Pioneer, ενισχυτές Mosconi, καλωδίωση της AIV και ηχεία της Rainbow και της Jehnert Doorboards. Όλο το κιτ κοστίζει 12.900 ευρώ, ενώ αν ενδιαφέρεσαι για το ηχοσύστημα τότε πρέπει να πληρώσεις επιπλέον 10.00 ευρώ.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα