Αφού θα δώσετε παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας, γιατί το παιδεύετε;

Ελληνικό Κράτος. Κάθε χρόνο ακούμε από τους εκάστοτε υπευθύνους ότι δεν θα δοθεί απολύτως καμία παράταση στη προθεσμία καταβολής των τελών κυκλοφορίας, η οποία λήγει στις 31/12, αλλά κάθε χρόνο, μα κάθε χρόνο, για όσο θυμάμαι εγώ, πάντα έδιναν μια παράταση. Αυτό θα γίνει και φέτος, αλλά τουλάχιστον ανακοινώστε την από σήμερα, έτσι για αλλαγή.

Όχι δεν το κάνουν από μεγαλοψυχία αλλά επειδή θέλουν να γεμίσουν τα ταμεία με χρήματα. Μέχρι και χθες, στα

ταμεία του κράτους είχαν μπει κοντά στα 520 εκατ. ευρώ, από τα 1,25 δισ. ευρώ που έχει προβλέψει το Υπουργείο Οικονομικών ότι θα μαζέψει φέτος από τα τέλη κυκλοφορίας.

Ωστόσο, παρότι σχεδόν οι 8 στους 10 έχουν τυπώσει τα ειδοποιητήρια σήματα από το gsis, μόλις οι 4 στους 10 έχουν πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας του 2013. Αρκετοί επέλεξαν να παραδώσουν τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους, αναμένεται να κατατεθούν περισσότερες από 420.000 πινακίδες που κατατέθηκαν το 2012, έτσι ώστε να μην πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας, αλλά αυτοί που άφησαν την τελευταία ημέρα να παραλάβουν το σήμα, γιατί πρέπει να τους ταλαιπωρείται;

Ελάτε λοιπόν, γιατί κάνετε τους δύσκολους εκεί στο υπουργείο Οικονομικών; Αφού θα την δώσετε την παράταση το μεσημέρι της Δευτέρας (31/12), ανακοινώστε την από σήμερα! Αφού θα τη δώσετε! Γατί πρέπει να αφήσετε τον κόσμο να ταλαιπωρείται σε άθλιες ουρές σε τράπεζες και εφορίες;

Και μάλιστα θεωρώ δεδομένο ότι θα δώσετε και μεγάλη παράταση, τουλάχιστον 2 εβδομάδων, γιατί ξέρετε ότι αν δεν δώσετε, δεν πρόκειται κανείς να πάει να πληρώσει το σήμα, πληρώνοντας τα διπλά! Ελάτε, ανακοινώστε την σήμερα Παρασκευή την παράταση, μην περιμένετε τη Δευτέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα