Αυτό είναι το Audi A3 Sedan και S3 Sedan [w/video]

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες των Audi A3 Sedan και S3 Sedan, του μικρότερου sedan της Audi και θα κάνει το ντεμπούτο στην έκθεση της Σανγκάη στις 20 Απριλίου. Είχαμε δει το concept στη Γενεύη πριν δύο χρόνια, με την έκδοση παραγωγής να τίθεται απέναντι στη Mercedes CLA και τη BMW

1-Series Sedan. Θα βασίζεται πάνω στη πολυλειτουργική MQB πλατφόρμα και αναμένεται να έχει διαστάσεις, 4.44 μέτρα σε μήκος, 1.84 μέτρα πλάτος και 1.39 μέτρα ύψος.

Οι πωλήσεις του αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2013 και κάτω από το καπό του, αναμένεται να φορά την ίδια γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου με αυτούς που φορούν οι 3-πορτες και 5-πορτες εκδόσεις απόδοσης από 105 έως 220 ίππων.

Επίσης υπάρχει και η γρήγορη S3 Sedan έκδοση η οποία φορά τον ίδιο 2,0-λιτρο TFSI κινητήρα που φορά και η hatcback έκδοση, απόδοσης 300 ίππων με 380 Nm ροπής με τη κίνηση να στέλνεται σε όλους τους τροχούς είτε μέσω ενός 6-τάχυτο μηχανικού είτε μέσω ενός 6-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου S-Tronic διπλού συμπλέκτη. Θα τεθεί απέναντι από την CLA45 AMG με την πρόταση της Audi να χτυπά αυτή της Mercedes, στο ότι θα έχει χαμηλότερη τιμή, εκτός από λιγότερα άλογα. Περισσότερες λεπτομέρειες γι’αυτό θα μάθουμε μέσα στις επόμενες ώρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα